Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
sziasztok..
lehet hogy nem ide kellene ha nem akkor küldjetek tovább..
Utoljára AMD-m 12 éve volt és el jött az idő újra lett [Asus PRIME X470-PRO
]deszkám is..ha én most össze rakom és ha eltudom indítani fogalmam nincs hogy mikor jó! Ez így hülyén hangzik hogy mikor jó..tehát nem tudom azt hogy mikor van jól beállítva..gondolok itt a rammokra..most ilyenkor azt kell beállítanom amin az én rammom fut 3200 vagy ez automata lesz?Nyilván a rendszer felismer ami benne van és kiírja csak nekem még az elején nem fog semmit mondani..és akkor volna még..
Gondolom win 10 használtok na most te innen[support] oldalról
mit raktál fel..? vagy csak azt amit a win telepített..? más nem kell vagy akkor mit..?!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS PRIME B460M-A R2.0 - OEM, Magyarul se doboz, se io shield, se semmi. CSAK A LAP
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap!
- MSI B450I Gaming Plus Max WIFI ITX + Ryzen 5 3600 (külön is eladó)
- MSI Z97I AC ITX (5Ghz WiFi)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest