Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Autós kamerák
- A Thomson exkluzív ajánlata - 1év Kaspersky Premium teljesen ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Két problémával kapcsolatban írnék ebbe a topikba:1. Adott egy kisgép itthon, pár évvel ezelőtt raktam össze.
Képernyőmentésen látható a konfigEgyik problémám, hogy az F50-es BIOS frissítéséig eljutottam (az alaplapom), az F51-est (F51c és F51d) már nem rakja fel a képen látható hibaüzenettel. A programból leszedtem a gyártó honlapján a legfrissebbet, ami január 12-ei, és ezt írja. BIOS-ból, pendrive-ra rakva mehet a BIOS frissítés? Az alaplapom Rev 1.0, és az ahhoz tartozó BIOS-t szedtem le, ez nem lehet a hiba oka.
Egy Ryzen 4650G-t szeretnék belerakni tavasz végéig, a legújabb BIOS-szal 100%-osan támogatja, ezért frissíteném a BIOS-t2. Egy ideje, mióta lecseréltem a régi monitort egy ASUS 27"-os IPS-re, ami D-Sub helyett HDMI-vel van rákötve a gépre, a Windows driver betöltéséig nincs kép, a monitoron "Tartományon kívül" felirat kóborol. Erre lehet megoldás, vagy kössem rá a monitort egy HDMI - VGA átalakítóval próba erejéig, háta úgy ad képet maga a BIOS is?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Samsung A17 mobiltelefon
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest