Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Két problémával kapcsolatban írnék ebbe a topikba:1. Adott egy kisgép itthon, pár évvel ezelőtt raktam össze.
Képernyőmentésen látható a konfigEgyik problémám, hogy az F50-es BIOS frissítéséig eljutottam (az alaplapom), az F51-est (F51c és F51d) már nem rakja fel a képen látható hibaüzenettel. A programból leszedtem a gyártó honlapján a legfrissebbet, ami január 12-ei, és ezt írja. BIOS-ból, pendrive-ra rakva mehet a BIOS frissítés? Az alaplapom Rev 1.0, és az ahhoz tartozó BIOS-t szedtem le, ez nem lehet a hiba oka.
Egy Ryzen 4650G-t szeretnék belerakni tavasz végéig, a legújabb BIOS-szal 100%-osan támogatja, ezért frissíteném a BIOS-t2. Egy ideje, mióta lecseréltem a régi monitort egy ASUS 27"-os IPS-re, ami D-Sub helyett HDMI-vel van rákötve a gépre, a Windows driver betöltéséig nincs kép, a monitoron "Tartományon kívül" felirat kóborol. Erre lehet megoldás, vagy kössem rá a monitort egy HDMI - VGA átalakítóval próba erejéig, háta úgy ad képet maga a BIOS is?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- ASUS wROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Contact frame
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest