Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Miért rossz a mikrofon hangja? - 3 tipikus hiba
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Először is köszi a választ. Teljesen igazad van, nem ér ennyit. Ez amolyan, sokáig gyűjtöttem rá dolog és megdolgoztam érte keservesen, szóval szeretném megvenni. Alaplapot egyenlőre nem cserélnék anyagi okok miatt sem, és amúgy is tök jó a 450-es Strix. Olyan szolgáltatásokkal lenne jobb az 550-es amit nem használnék még jó ideig. Igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy maga a lapomhoz van-e olyan új Bios ami rendesen elkezeli az 5000-es szériájú Ryzent? Valamint jár-e valamilyen funkcióvesztéssel ez a Bios frissítés? Ha ez miatt veszítenék valamit, vagy instabil lenne a rendszer, esetleg egyéb gondokat okoz, akkor inkább a 3000-es szériából fejlesztek felfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- OLED TV topic
- Miért rossz a mikrofon hangja? - 3 tipikus hiba
- Robotporszívók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konteó topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest