- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
B@ldrick
üzenetére
A PH!-s kolega szerintem azért szopik, mert az általa használt CMK16GX4M2B3200C16 Corsair ram nincs benne a Prime QVL listájában.
Én -hogyha a Prime mellett döntök- Corsair CMK16GX4M2B3600C18 ramokat fogok mellé venni, ami benne van a lap QVL listájában, és a Ryzen mellet elvileg megy 3200 MHz-en (most azon nagylelkűen hunyjunk szemet, hogy ebben az esetben maga a ram drágább lesz mint az alaplap).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sokan szerintem egyébként azért szopnak a lappal, mert ram vásárlás előtt nem nézik meg a QVL listát, illetve az előző Intel konfigjukból utánaolvasás nélkül belerakják az abból kivett DDR4-es ramjukat.
Szóval szerintem nem a lappal van gond, hanem hogy olyan ramot raknak mellé, amit nem "szeret".
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)