Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paprika
aktív tag
Eddig egy helyen lehet kapni Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P AM3 lapot 53 ezer
Néztem teszteket róla. Sokkal gyorsabb a DDR3 ramot kezelő AM3 procikkal mint az am2 vel ami csakv DDR2. Én tuti benevezek egyre. -
paprika
aktív tag
Eddig egy helyen lehet kapni Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P AM3 lapot 53 ezer
Néztem teszteket róla. Sokkal gyorsabb a DDR3 ramot kezelő AM3 procival mint az Am2+ lapossal ami nem DDR3 Én tuti benevezek egyre. 
CSak azt nem tudom ha tuningolni akarok elég -e a 1333 as kingmax

-
paprika
aktív tag
Helló . GA-MA790FXT-UD5P (AM3) Ebbe vehetek ilyen prockót? CPU AM2 Phenom-2 720 Triple Core BOX Black . Nem is nagyon látni még ezt a lapot sehol. Lehet egyáltalán kapni_?

Vagy ez a lap milyen? Asus M4A78T-E
-
paprika
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Ahogy nézem az új Asus lapka nyert
Tuning és Stabilitásban is. Ha 260 ft-al számolod a dolcsit akkor 52 ezer ft. Abból kiindulva hogy ennek a lapnak a nem DDR3 memós változata 55 akkor ez simán lesz 60 ezer.
De talán még adnék is érte ennyi zsetont.Amúgy már van a boltokban AM3 és DDR3 támogatásra alkalmas lap Fenomhoz?
-
paprika
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Ahogy nézem az új Asus lapka nyert
Tuning és Stabilitásban is. Ha 260 ft-al számolod a dolcsit akkor 52 ezer ft. Abból kiindulva hogy ennek a lapnak a nem DDR3 memós változata 55 akkor ez simán lesz 60 ezer.
De talán még adnék is érte ennyi zsetont.Amúgy már van a boltokban AM3 és DDR3 támogatásra alkalmas lap Fenomhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Néztem teszteket róla. Sokkal gyorsabb a DDR3 ramot kezelő AM3 procikkal mint az am2 vel ami csakv DDR2. Én tuti benevezek egyre.