Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
mondjuk ki mostmár, én se a ram***ban sem a juven***ben nem láttam csak ASRock AM2NF3-VSTA AM2 ATX, más nincs , most sincs, nézd meg, ami meg van azon meg nics 2db ATA csati, ezt már nem is tudjuk tovább ragozni.
Teszem hozzá ha lett volna vmi megoldás Asrock verzióban akkor azt vásároltattam volna vele. Még talán ezt találtam egy hatszázadik helyen 17K-ért: Asrock AM2NF4G-SATA2 , de ennyit meg nem ért volna meg a cécó. Mint tudjok nightwish leszögezte h nem akar egyátalán tuningolni. Innentől kezdve...élvezze amije van, és használja egészséggel -
zolynet
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Hidd el körülnéztünk , nem 1-ik napról a másik percre vásárolt a kollega. Nagyker boltolás volt. Azért nem sok nyák-ot találtunk a nagykerben ameik 2xATA-val rendelkezett. Ill még az ár dominált, mint íram 13,4K fizettett érte nightwish, ennyiért ez volt. Természetesen láttunk Asrockot is, nforce3-asat /vista/, de ammegmár nem mostani chipkészlet. Voljt mojolás h mi legyen...
-
zolynet
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
teszem hozzá hogy volt egy fontos dolog amit nem minden am2-es nyák tud, mégpedig az hogy szükséges volt 2db ATA csati az alaplapon, ez is behatárolta a vásárlást, ami természetesen nem kisker boltban történt...
ill fontosabb volt 2x512mb ram, mint hogy az alaplapba öljön több pénzt...ezek voltak a háttérinfók -
zolynet
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Be volt szabályozva a pénzkeret, 12-13K-ból AM2-es alaplapot nagyon nem találsz, MSI nálam mindig is atomstabil volt. Azt már vásárlás előtt mondta, h tuning nem érdekli, és nem is fog tuningolni. Csak nem számítottam ilyen szerény értékekre. Ugyanis s939 és AM2 között vacilláltunk. DD2 előbbremutató ill a jövőt illetőleg az AM2 (AM3) lesz az amit majd még egy ideig kapni lehet, blalballlaaa......
Abszolut nem gondoltam miután azt olvastam h DD2 a DD1-hez képest 3-5% gyorsabb, nem úgy fest. Továbbra is kérdeés hogy akkor ez a max amit ki lehet hozni a géből?
Ill azért nem lehet tunigolni mert a bios nem engedi?
-
zolynet
veterán
Sziaszto!
Ismerősöm most vett AM2-es rendszert, és hát elég hurka teszt jött ki:
késleltetés ~ 76ns
írás: ~1500
olvasás ~ 3100
Konfigja: MSI K9NGM-L , 3000+ Orleans, 2x512MB 667Mhz Kingston
Bootolásnál kiirja neki hogy DC vannak a ramok.
Még nem láttam a gépet , sztem vmi bios beállítás lehet, de ez így sztem nagyon gyatra
főleg h azt vesszük h az én s939-es rendszerem 3500+ Venice, 2x512MB ddr400-al:
késleltetés ~ 47ns
írás: ~2200
olvasás ~ 6200
Van vmi módja annak hogy ne 333Mhz-en menjenek a ramok? Eddig azt olvstam hogy az a default beállítás bios-ban. Illetve még annyit olvastam hogy tán egy antitung nyák ez a Msi K9NGM-L.
Segítsetek ha van vmi tipp hogy a ramok monjuk ha nem is 800Mhz de jobb eredményekkel menjenek.
üdv: zolynet
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Projektor topic
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Videós, mozgóképes topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest