Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Itt te vágtál fel olyan dolgokkal amire senki sem volt kiváncsi, kit érdekel hogy hol nem vagy új meg hogy volt dolgod 286-ossal.
Leírom harmadszor is, senki sem fog tudni segíteni, mert a hiba nam vassal van, hanem azzal aki összerakta, attól hogy másfél-két éve nem foglalkozol számítástechnikával, még nem durrbele stílusban kell vásárolni (pláne ha valaha tényleg ''benne voltál'', de ebbe ne menjünk bele), nekem is Socket A-s konfigom volt, nem is láttam Athlon 64-et mielőtt megvettem, mégis képes voltam utánanézni mi hogyan van, mit érdemes venni, és csak aztán szórtam el a gépre szánt összeget.
Szóval ha lusta voltál körültekintően vásárolni, akkor ne hőbörögj nekünk, és ne védekezz azzal hogy ennyi volt a keret.
Sorry az off miatt... -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Csak azt nem értem ha ennyire profi vagy miért nem tudod megoldani a problémát.
Egyébként láttam belülről XT-t is, de nem tudom ez milyen kvalitásokat felételez, akkor én nagyon büfé vagyok? 
Amint a válaszokból is látod, a hiba valószínűleg nem a hardware-ben van...
A számítástechnika valóban nem a 'Húzzuk a procit meg a memóriát''-ból áll, de aki ért is hozzá valamit az nem szokta elutasítani, egyébként a 3D gyorsítók óta a VGA-t is lehet húzni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Ha szorítanak az anyagiak...
1. azon a komponensen spórolsz, amit cserélni akarsz (vagyis inkább a CPU keretéből -4-5000Ft mint az alaplapéból)
2. ha semmilyen körülmények között sem tuningolsz, akkor tökéletesen megfelel egy ASRock alaplap is, semmivel sem kevesebb (megjegyzem az MSI-nél még ez is jobb tuningban (mivel a BIOS-ban nem lehet állítani a HT-t, az Athlonodon 10%-nál többet nem tudnál húzni), sőt, az MSI-re relatíve sokat panaszkodnak mostanában) -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Most nézem ez nem VIA, de akkor nem 12-13k volt, legalábbis nem boltban/kiskeráron (17k) vetted.
Így viszont vehettél volna majdnem ugyanennyiért olyan alaplapot amit tuningolni is lehet, a Sempronok ált. alapfeszen mennek 150%-ot, ami azért érezhető. Olyan nincs hogy valamit nem lehet húzni!
(leszámítva ha nagyon gyökér alaplapod van
)
Egyébként nem igazán értem mit számít az hogy mikor kezdted, meg egyáltalán mit.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Hali!
Ha ezt a kérdést felteszed nem nagyon fogok tudni olyat mondani neked ami meggyőzne arról hogy kidobtad a pénzed az ablakon.
Nem tudhatom hogy mit csináltál rosszul pusztán annyiból, hogy Everest alacsony értékeket mér.
A gyártó nem garantál semmit, pár percig ellenőrzi hogy a kívánt névleges értékeken stabil-e, semmi többet, az hogy te teszteled hogy bír-e többet is nem tudom miért tabu.
Ha stabil a rendszered akkor nem valószínű hogy bármi hibás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként láttam belülről XT-t is, de nem tudom ez milyen kvalitásokat felételez, akkor én nagyon büfé vagyok? 
(leszámítva ha nagyon gyökér alaplapod van
)