Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Itt te vágtál fel olyan dolgokkal amire senki sem volt kiváncsi, kit érdekel hogy hol nem vagy új meg hogy volt dolgod 286-ossal.
Leírom harmadszor is, senki sem fog tudni segíteni, mert a hiba nam vassal van, hanem azzal aki összerakta, attól hogy másfél-két éve nem foglalkozol számítástechnikával, még nem durrbele stílusban kell vásárolni (pláne ha valaha tényleg ''benne voltál'', de ebbe ne menjünk bele), nekem is Socket A-s konfigom volt, nem is láttam Athlon 64-et mielőtt megvettem, mégis képes voltam utánanézni mi hogyan van, mit érdemes venni, és csak aztán szórtam el a gépre szánt összeget.
Szóval ha lusta voltál körültekintően vásárolni, akkor ne hőbörögj nekünk, és ne védekezz azzal hogy ennyi volt a keret.
Sorry az off miatt... -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Csak azt nem értem ha ennyire profi vagy miért nem tudod megoldani a problémát.
Egyébként láttam belülről XT-t is, de nem tudom ez milyen kvalitásokat felételez, akkor én nagyon büfé vagyok? 
Amint a válaszokból is látod, a hiba valószínűleg nem a hardware-ben van...
A számítástechnika valóban nem a 'Húzzuk a procit meg a memóriát''-ból áll, de aki ért is hozzá valamit az nem szokta elutasítani, egyébként a 3D gyorsítók óta a VGA-t is lehet húzni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Ha szorítanak az anyagiak...
1. azon a komponensen spórolsz, amit cserélni akarsz (vagyis inkább a CPU keretéből -4-5000Ft mint az alaplapéból)
2. ha semmilyen körülmények között sem tuningolsz, akkor tökéletesen megfelel egy ASRock alaplap is, semmivel sem kevesebb (megjegyzem az MSI-nél még ez is jobb tuningban (mivel a BIOS-ban nem lehet állítani a HT-t, az Athlonodon 10%-nál többet nem tudnál húzni), sőt, az MSI-re relatíve sokat panaszkodnak mostanában) -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Most nézem ez nem VIA, de akkor nem 12-13k volt, legalábbis nem boltban/kiskeráron (17k) vetted.
Így viszont vehettél volna majdnem ugyanennyiért olyan alaplapot amit tuningolni is lehet, a Sempronok ált. alapfeszen mennek 150%-ot, ami azért érezhető. Olyan nincs hogy valamit nem lehet húzni!
(leszámítva ha nagyon gyökér alaplapod van
)
Egyébként nem igazán értem mit számít az hogy mikor kezdted, meg egyáltalán mit.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
nightwish
üzenetére
Hali!
Ha ezt a kérdést felteszed nem nagyon fogok tudni olyat mondani neked ami meggyőzne arról hogy kidobtad a pénzed az ablakon.
Nem tudhatom hogy mit csináltál rosszul pusztán annyiból, hogy Everest alacsony értékeket mér.
A gyártó nem garantál semmit, pár percig ellenőrzi hogy a kívánt névleges értékeken stabil-e, semmi többet, az hogy te teszteled hogy bír-e többet is nem tudom miért tabu.
Ha stabil a rendszered akkor nem valószínű hogy bármi hibás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Gitáros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- 1 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- GIGABYTE Z590 AORUS PRO AX Alaplap
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként láttam belülről XT-t is, de nem tudom ez milyen kvalitásokat felételez, akkor én nagyon büfé vagyok? 
(leszámítva ha nagyon gyökér alaplapod van
)