Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Jaj mester, egy 86GT is sokra megy a dx10 tudásával, nemhogy egy saját memória nélküli HD3450...Most Phenomot meg az új x3-akat kivéve mindenre jó a chip maga úgy néz ki, de mint tudjuk ha xar a lap/BIOS, akkor nem sokat ér az egész. A mostani s2h GB lapom nem csúcstuning, a chip és a ram feszültségét nem lehet állítani, de azonkívül mindent, úh van rá elég nagy sansz, hogy a 740G s2h lap se lesz kutya
Azért 5-6k nem minimális árkülönbség sztem, akkor lenne az, ha 30k+ árú lapokról beszélnénk, de 20k- alattiakról van szó.szerk: Most visszagondolva mikor a P35 őrület dívott, én meg sokalltam az akkori árakat, és addig nézegettem az árlistákat amíg a GB kidobta a P31-es lapját, utólag is azt mondom nem volt rossz választás
Nem a legújabb, lapnak/chipnek voltak is gyíkjai, de teljesen megszokható, rutintalanságnak betudható dolgok, aztán elég sokan építkeztek/építkeznek azóta is arra a lapra.
Új hozzászólás Aktív témák
- potyautas: Stand up és én
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Azért 5-6k nem minimális árkülönbség sztem, akkor lenne az, ha 30k+ árú lapokról beszélnénk, de 20k- alattiakról van szó.