- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk #7155 üzenetére
Ez inkább a magánvéleményed, ami ugyan olyan fóbia, mint az asus iszony.
A többi nforce is jól sikerült, nf4 ultra, vagy 590, igazán tuti kis chip. A melegedés, pedig relatív, nekem van még nforce4 ultrás lapom, egy db. 47-es zalman bordával venti nélkül 32 celsius fok. 285 ös fsb-vel megy éppen 1140-es ht-val.Az nf4 sli chip, pedig a dfi lapon gyári hűtővel 35 fok.
Probáltam megsütni a rántottámat rajda, de kudarcot vallott a küldetés, eddig csak ez az egy hibája volt ezeknek a chipeknek nállam.
Viszont az nforce 3 nem volt valami nagy szám abból csak a 250GB-t nevezném használhatónak.
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Köszönöm!
Ezt nem tudtam. -
ftc
nagyúr
válasz
690G 90nm
A 2-s az még socket A idők...ott icsak a soundstorm adta el...3-nál ebből élt meg...4-nél nem volt igazi rivális még,de NF5xx-re válaszolt Ati már....avagy AMD
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest