Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A #4927-ben erről a lapról volt szó: Asus M2N, nem GB lapról.
TcGood : nyugodtan megveheted a 350 FSP-PNF-et, PNR-t inkább kerld, az sem rossz, de valamivel gyengébb mint a PNF, még gtx-hez is elég tud lenni

Ramból viszont ne "sima" Geil-t vegyél, hanem az ultrát, az cl4-es, ahol én néztem pl 1.5k van köztük árban, teljesítményben meg cirka 25-30% lesz.szerk2: látom már milyen tápot akarsz venni, teljesen korrekt, csak semmivel nem jobb szinte a 400-as PNF-nél, ha mindenképp ragaszkodsz a 400W-hoz, csak design, a 12V-os ágai 1-2 A-ral erősebbek, árban 2x annyi, ha sok pénzed van vedd, ha nincs, akkor az általam javasolt is bőven jó lesz

-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Természetesen ha normális a táp.
Szerintem a kapkodás miatt megint az inkopatibilitás ideje jön el mint annó.
Akkor tájt még a vizerekre is figyelni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Elden Ring PS5 játék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest