- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4211 üzenetére
Az újságokkal pl. a nagykerben csinálják, mert több városban is próbálkoztam, mindenütt hiányoztak a nagy méretű poszter mellékletek a spéci lapokból. Ott könnyű, és nagy tételben lehet vele üzletelni. Hardvereken ekkora haszon biztosan nincs, de pl. egy posztert 2-3szor annyiért eladnak, mint annak az újságnak az ára, amelyikhez INGYEN adták.
Másik trükk: A gyártó által adottnál sok kisker (van kivétel?) rövidebb gar-t ad, néhol még a gyári gar. szelvényt is sajátra cserélik (ha az előbbin szerepel a gar. idő), így ha az ott kapott gar. idő után visszaviszed a cuccot javítani, persze ott hagyod (javíthatatlan - mondják), és inkább fizetsz egy újért, nekik meg ingyen van egy újabb hardverük, amit eladhatnak.
Nemrég egy LG DVD-íróval jártam három hónapig a kálváriámat, akkor derült fény pár ilyen turpisságra. Erre pl. 2 év gart adtak (máshol csak 1-et, tehát ez még jó aránynak számított), de a Fogy. Véd. Fel. szerint erre biza 3 év járna. De ez csak 1 példa. Az, hogy az LG és szaxervize mit sz@rakodott egy garos javítással (pl. 3x kaptam a javíthatatlan készülék helyett állítólag újat, amelyek mind hibásak voltak), utána meg még nekik állt feljebb a panaszom miatt, az a cég Mo.-i képviseletét minősíti, akárcsak kísérleteik a papírok gondos eltűntetésére, amit, feltámadó önérzetemnek hála, végül nem tudtak megtenni. Máskülönben semmi bizonyítékom nem lenne a jogszabályok és az elemi illemszabályok tudatos áthágására. Szóval az LG termékeket pl. én leírtam.
Bocs az off kitérőért, de talán pár ember figyelmét felhívtam a visszásságokra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest