- Akciókamerák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az a cerka dolog kb annyi, mint egy am2 sempron és egy a64 esete, gyakorlatilag mindeben megegyeznek, csak az L'' kisebb a seminél. Az új cerkánál is ez van, conroe magos, L2-je 512KB, gyakorlatilag az E2xxx széria 1 magos változatban, ami gyakorlatilag 1 magos conroe P4. Ha jól tudom, az intel már nem ad ki hivatalos P4-et, ez lesz az utód, csak nevében cerka..semmi rosszat nem örökölt az elődeitől, se butított utasításkészlet, se írdatlan hőtermelés, a 35W maxTDP sztem szép eredmény, és azért mert AMD-t jobban kedvelem, nem fogom a konkurenset fikáni csak ezért, az intel igenis most nagyot aratott. Viszont kicsit továbbgondolva a dolgokat, bizony egy 4-5 éves technológiát gyűrt le, ebből a megközelítésből nézve már nem is annyira fényes az intel teljesítménye, de mindentől elvonatkoztatva perpill ott van a szeren, az embereket nem az érdekli, hogy ennél azért sokkal ütősebbnek kéne lenne, hanem az, hogy valamennyivel ütősebb..kíváncsi leszek a K10-re, ha az AMD nem késik el, és a procijai erősebbek lesznek intelnél, újra felzárkózhat, úgy látom vga terén már kezdik összekapni magukat

szerk: Mit gondolsz, egy 2600xt mennyivel erősebb egy 7600gt-nél pl? Mert ami árakat én találtam, azzal volt egy árban, vagy inkább alatta..
A kérdés persze bárkinek szól, olyan lenne a legjobb, akinek volt mind2 kari, és van összehasonlítási alapja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- ADATA 32GB (2x16) DDR5 - 8000MHz CL38 - XPG Lancer Neon RGB - 10 év garancia!
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Kingston HyperX Predator RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz HX432C16PB3AK2/32
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL16 - 1 év garancia!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest