Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem volt más a boltba, valamit el kellett hozni mert a régit eladtam, mivel nem akart menni benne a tuning, igaz hogy csak tesztelgetésig tuningolnék, de akkor nagyon
Valszeg asus 690g-s lap lesz a végleges választás, de most egyelőre meg kellene néznem, hogy műxik-e a proci, mert itt phn vettem. Nem találtam frissítést amiben említették volna, hogy 65 nanos procikhoz gyóccer. Amiket találtam is mind DOS vagy vista alól mennének..
szerk: most néztem a kompatibilitási listát, elvileg minden BIOS támogatja a brisbanet is, rev-vel viszont lehet gond..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valszeg asus 690g-s lap lesz a végleges választás, de most egyelőre meg kellene néznem, hogy műxik-e a proci, mert itt phn vettem. Nem találtam frissítést amiben említették volna, hogy 65 nanos procikhoz gyóccer. Amiket találtam is mind DOS vagy vista alól mennének..