Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Oliverda #12822 üzenetére

Az ideiek xarok, de a tavalyi 2 gigásak ütősek voltak, kb 10 db járt nálam, mind ment a fentebb említett kombinációban. Idén más volt a tíusszám, gondolom ezzel 1ütt a chip is, tavaly kingmax és elpida chipesek voltak nálam, mind2 fajta nagyon jó volt. JEDEC szerint 1066 ddr2 sincs tudtommal.

x2 240 árát kevertem az E3200 árával :B jogos, kb 5k a különbség a sempron közt, hát elgondolkoztató, de aki komolyabbra használná a gépet nem fog sempront venni, akkor már "régi" x2, 3600+ mennyi lehet használtan? 5k? Több nem igen, ha a 240-esnek újan ilyen jó ára van. Persze ez feltételezi az am2/am2+ lap használatát és a használt cikkek vásárlását:)

X ram újan boltban 6k 3 év garral, itt eleve 5-nél többet nem adnak érte, gar nélkül nem tudom mért ne lenne reális 3k 3 évért cserébe..az én lapomért 1 hó használat után bolti ár-2k ajánlatnál jobb nem jött, 32 hó gar volt még rajta, gari jó helyre, kellékek bontatlanok...tehát ha gar nem lett volna rajta akkor még lehet nekem kellett volna fizetni hogy elvigyék:)

Új hozzászólás Aktív témák