- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Maradjunk abban, hogy szerinted. Én 3.2GHz-et hoztam ki 4db KingMax-szal egy BE-2350-ből, ami ugye 2.1GHz-es...
body007:
Majd mindjárt átülök a DS4-hez és megnézem, hogy nálam is van-e gond. De 250-es FSB-t még Phenommal is simán vitte. Sőt, 270-et is néztem vele.Ja igen... és a déli hídnak nehogy adj feszültséget!!!
-
Balinov
titán
ezzel kapcsolatban lenne sajat tapasztalatom. Marmint Am2 proci vs 4x dimm. R690G-s Asus M2A-VM-ben hajtottam 2x 512MB DDR2-800-as A-data-t + 2x 512MB DDR2-800+-os A-data Vitestat. Ment a Dual Chanel, meg szolid ramtuning is belefert (835 korul volt a veguk,sajna a mezitlabas A-data kicsit visszafogta mint orajelben, mind idozitesben a Vitestakat). Ja, es csak egy Manila magos 3200+ Semprongy volt melle ami alapfeszen vitte a 9*272-t.
-
Túl nagy tuningról nincs is szó, mivel BE proci és ahogy írtam simán megy 3Ghz-t
A ramot szeretném kicsit gyorsabban járatni. Az időzítés alapon (5-5-5-18) Fesz sztem nem nagyon kell neki mivel az alap órajel alatt hajtanám, de azért 1,95öt adtam neki, biztos ami biztos
A linkelt táblázatban mit jelent a SS/DS? Single Side / Dupla Side? Mert aszem az enyémek SSk
De megnézem majd a sorozat számukat is...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő