- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz
04ahgy #10743 üzenetére
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem lehet igaza daa-raa-nak, csak annyit mondtam, hogy nekem nem volt bajom még nF lappal, nem úgy mint ezzel, első ATi lap aztán mindenféle lúzer hibával megáldott, de megoldottam! Most énis mondjam azt, hogy kakiarcú drivereket csináltak hozzá? Mondjam azt, hogy a Vista nem volt hajlandó feltelepülni AHCI(azthiszem így van írva) módban, míg az nForce lapon kérdés nélkül felkúszott rá...?
Vagy USB vezétlő miatt kékhalát kapni? Mekkora LoL már nem? A melegedés meg erősen összefügg a fogyasztással nem? Ez esetben nincs/nem nagyon van lemaradvan az nV.
Az 1 terás () merevlemezt csak példaként hoztam a 4db 250-es ellen,nem a méret volt lényeg, hanem az arányok miatt írtam. RAID-ről nem tudok nyilatkozni, nekem nincs, és nem is érzem szükségét a létrehozásának, persze nem mondom, hogy nem lenne ajobb a mostani felállásnál.
Nézzétek meg a Tenacious D-t, nagyon kész az a film
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Linux Mint
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest