Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
diablo1984 #10586 üzenetére
Az ABIT már nem fog csinálni semmire semmit. Alaplapjai úgy fognak elromlani, ahogy vannak. Sajnálatos dolog, mint ahogy sajnáltam azt is, amikor a Shuttle kiszállt az alaplap piacról.
Közben az egyik legjobb lapom fűződött hozzájuk.
Mindenkinek:
Az ASUS tényleg sok BIOS-t ad ki, de náluk tényleg komoly hibákat is javítani kell. Látom a saját lapomnál is a frissítések leírásaiban, hogy:1. Enhance the compatibility with certain memory.
2. Add Crash Free 2 function.
3. Fix USB KB/MS can't work at Express Gate Lite.
1.Resolve RAID function and PXE function can't coexist issue.
2.Enhance memory compatibility for certain memory.
3.Resolve the problem that system will show boot fail message during POST after battey was removed once.
Enhance compatibility with certain memory.És persze újabb CPU-k. De még mindig elég sok dolgon kellene javítani, főleg a memória téren
Amúgy amiről még nem esetett szó, az a Foxconn meg az MSI. Ebből az MSI-t felvállalom
Ők is ontják a BIOS-okat, előző lapomhoz 10 BIOS készült, mostanihoz még csak 7, az új csúcs laphoz pedig már 3. -
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #10586 üzenetére
Magyarul fölösleges volt a hat bios. Sappinál van 4. 1 induló, 2 proci frissités miatt egy mert rosszul írta ki a hömérsékletet. Szóval lehet elsőre is biost írni. Csak nem kell kapkodni. Gigánál szeretnek. Arra a lapra szvsz azért nem lesz mint a többire amire szintén nem. Nincs hely az új biosnak (kicsi a chip kapacitása) ahogy én tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Parfüm topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest