- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
diablo1984 #10586 üzenetére
Az ABIT már nem fog csinálni semmire semmit. Alaplapjai úgy fognak elromlani, ahogy vannak. Sajnálatos dolog, mint ahogy sajnáltam azt is, amikor a Shuttle kiszállt az alaplap piacról.
Közben az egyik legjobb lapom fűződött hozzájuk.
Mindenkinek:
Az ASUS tényleg sok BIOS-t ad ki, de náluk tényleg komoly hibákat is javítani kell. Látom a saját lapomnál is a frissítések leírásaiban, hogy:1. Enhance the compatibility with certain memory.
2. Add Crash Free 2 function.
3. Fix USB KB/MS can't work at Express Gate Lite.
1.Resolve RAID function and PXE function can't coexist issue.
2.Enhance memory compatibility for certain memory.
3.Resolve the problem that system will show boot fail message during POST after battey was removed once.
Enhance compatibility with certain memory.És persze újabb CPU-k. De még mindig elég sok dolgon kellene javítani, főleg a memória téren
Amúgy amiről még nem esetett szó, az a Foxconn meg az MSI. Ebből az MSI-t felvállalom
Ők is ontják a BIOS-okat, előző lapomhoz 10 BIOS készült, mostanihoz még csak 7, az új csúcs laphoz pedig már 3. -
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #10586 üzenetére
Magyarul fölösleges volt a hat bios. Sappinál van 4. 1 induló, 2 proci frissités miatt egy mert rosszul írta ki a hömérsékletet. Szóval lehet elsőre is biost írni. Csak nem kell kapkodni. Gigánál szeretnek. Arra a lapra szvsz azért nem lesz mint a többire amire szintén nem. Nincs hely az új biosnak (kicsi a chip kapacitása) ahogy én tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest