- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Aktív témák
-
Leenux
csendes tag
válasz
antikomcsi #2 üzenetére
Megvan a megoldás.
Rossz volt a vinyó, és az ide kábel is.
Kössz a segítséget! -
antikomcsi
veterán
Nem mondod komolyan, hogy ebbe az összeállításba xp telepítőt raktál???
Könnyen megnézhetetd, hogy jó e a lap, húzzál le róla minden fölöslegest, csak a proci, és a memória legyen benne, illetve egy bármilyen jó vga. Ki lehet probálni pci, és agp kártyával egyaránt.
Dugj még rá egy speakert is, és akkor hallod, a csipogást is. Összesen egy rövid csippanást hallhatsz, ez a normális.
Másrészt biztos van valami felirat a lapon, azt beírhatnád, vagy linkelhetnél róla egy képet. -
Leenux
csendes tag
Hello mindenkinek!
Egy kis segítséget kérek.
Vettem egy használt Socket-462-es alaplapot, nem tudom milyen márka, az alaplapon nem találtam semmilyen jelzést, a bbot-oláskor csak annyi jelenik meg, hogy phoenix-Awards Bios-a van.
Szóval beleraktam az 1,2-es Duronomat, 128 MB 133-as RAM-ot, meg a kártyákat (háló, hang, video), raktam rá floppyt, CD-t meg egy 850 MB-os vinyót, csk próbaképpen és elindítottam.
el is indult, beolvasta a ramot, aztán elkezdte keresni az IDe eszközöket, kis idő után meg is találta
majd vártam hogy akkor boot-ol tovább, de nem várt, a del lenyomására nem reagált, illetve 20-25 mp múlva
akkor előjött a SETUP, baállítottam a rendszerórát, és gondoltam az autodetect-et is kipróbálom, erre már nem találta az először megtalált HDD-t.
A cd-meghajtóbam benne volt az XP telepítő
vártam hogy boot-oljon a restart után, újra csigalassúsággal felismerte az Ide eszközöket, majd a boot-olás következett legalább fél perc után aztán ismét eltelt kis idő, és előjött az a felirat amely szerint a számítógép hardverkiépítését vizsgálja, majd ez eltűnt és nem történt semmi.
ekkor meguntam és kikapcsoltam.
Mi lehet a baj?
Átvertek az alaplap vásárlásakor?
Cseréljek ki valamit?
Holnapra igértem a gépet, de úgy néz ki, hogy ezt nem tudom teljesíteni.
Kössz előre is!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest