Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Célegyenesben a Yettel TV
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
Aktív témák
-
Leenux
csendes tag
Hello mindenkinek!
Egy kis segítséget kérek.
Vettem egy használt Socket-462-es alaplapot, nem tudom milyen márka, az alaplapon nem találtam semmilyen jelzést, a bbot-oláskor csak annyi jelenik meg, hogy phoenix-Awards Bios-a van.
Szóval beleraktam az 1,2-es Duronomat, 128 MB 133-as RAM-ot, meg a kártyákat (háló, hang, video), raktam rá floppyt, CD-t meg egy 850 MB-os vinyót, csk próbaképpen és elindítottam.
el is indult, beolvasta a ramot, aztán elkezdte keresni az IDe eszközöket, kis idő után meg is találta
majd vártam hogy akkor boot-ol tovább, de nem várt, a del lenyomására nem reagált, illetve 20-25 mp múlva
akkor előjött a SETUP, baállítottam a rendszerórát, és gondoltam az autodetect-et is kipróbálom, erre már nem találta az először megtalált HDD-t.
A cd-meghajtóbam benne volt az XP telepítő
vártam hogy boot-oljon a restart után, újra csigalassúsággal felismerte az Ide eszközöket, majd a boot-olás következett legalább fél perc után aztán ismét eltelt kis idő, és előjött az a felirat amely szerint a számítógép hardverkiépítését vizsgálja, majd ez eltűnt és nem történt semmi.
ekkor meguntam és kikapcsoltam.
Mi lehet a baj?
Átvertek az alaplap vásárlásakor?
Cseréljek ki valamit?
Holnapra igértem a gépet, de úgy néz ki, hogy ezt nem tudom teljesíteni.
Kössz előre is!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest