Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
Kvelstadt #260 üzenetére
Akkor ok es van Rift.
A dlc nem dlc kerdes meg erdekes,mert ha felfedezesnel ott vagy Lake kovd-on a Tuz Acteonnál akkor utana pl Acteon-t tudsz venni,de a Ford F750-et nem adja mar hiaba vagy palyan mikor megkapja a host. Anno ezt tapasztaltuk mikor hostoltam a sajatom es innen egy forumtars alap jatekkal volt nalam.(azota persze valtozhatott,javithattak,de anno igy volt)
Az is erdekes,h beenged es jatszhatod a dlc-s palyat ha a host olyan es van meg sok ilyen olyan dolog ami atfedes az alap es a dlc verzak kozott es muxik valamiert.Irtam mar tobbszor,h nekem tymyr a kedvenc regiom az alapbol.Ezert tetszik wisconsin is mert usa regio,de ilyen taj es stilus szval inkabb orosz,de amugy tokmind1 mert jo es kesz.
A tobbi szezon 1es palya mar nem a szivem csucske mert 2full ho(lake kovd es amur)es 1 ho es sar(Yukon) szval itt nekem kicsit sok volt mar a hobol es a szerintuk jobol.(amuron chernokamensk az klafa,de a tobbit annyira nem csiptem.) Ezt csak azert irom mert irtad,h a ho az..... szval a szezon1 2/3-a havas erre keszulj ha venned.(a kovek uton,utfelen meg alap,h ott vannak ahol copatni tudnak vele)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest