Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
Csak az új pályával csinálja és csak akkor, ha pár percre megállítom a játékot (pause), vagy kilépek a dashboard-ra. Amint lépnék vissza, rögötön kikapcsol a box. Indítás után pedig jön a túlmelegedés értesítés.
Mielőtt átmentem az új map-re (Ontario), befejeztem teljesen a Belozersk régiót. Ott nem volt probléma. Próba képpen újra visszamentem Belozersk map-re és nem kapcsol ki, csakis a Kanadai térképen.
Azért is volt meglepő, mert 2 hónapja portalanítottam ki és pasztáztam újra a XSX-et.
A hivatalos community-in panaszkodnak, így reportoltam feléjük a hibát, hátha tesznek is valamit az ügy érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 97%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs