- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Ilyen javitas vagy leiras mod sztem nincs.....
Amit serelmezel az persze bosszanto,de ha megtanulod mi mekkora akkor ez mar nem okoz problemat es fejben mar rakod is ossze,h azt hogy es mivel vigyed.A jo auton meg kis daru mindig van,igy azzal a kello potig elviszel barmit ezt mutattam mar.
Daruzni sztem jo dolog,En mud-nal rakaptam mar es ronk darun edzodtem....ott volt felrako,h csak daruzva lehetett pakolni.....jottek sorba a daru ala a parti nagy auto daru nelkul,pakoltam es tanker pottal bekisertem oket a hosszabb uton,mert a roviden idoszakos sorompos korlatozas volt. Regi szep idok...
Taymyr megvaltas lesz Alaszka utan ,bar vannak copatos reszek ebben is nekem megis 1ik kedvenc regiom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I CAM I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest