Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Szemétség, pláne, hogy a háztartáson belül senki nem tilthatja meg a net megosztást! Amúgy nem igen van olyan router, mivel a szolgáltató a csomagok tartalmát nézi ezért a belső IP-d benne lesz. Más kérdés, hogy ez adatvédelmi szempontból aggályos! Én még nem is hallottam olyan szolgáltatótól ami, ennyire nézte volna a csomagokat!! Hogy néha belenéz és rádszól, olyan lehet, de hogy fel sem enged!
MOCSOK! Elég nagy erőforrást igényel ez a tevékenység amúgy. Nem értem miért éri meg neki. Nincs más, szolgáltatót kell váltani ha lehet. Esetleg meg kell nézni a szerződést amit aláírtak, hogy szerepel e benne ez a dolog. És hogy hozzájérulnak e, hogy a IP csomagokat ellenőrizzék!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
MOCSOK! Elég nagy erőforrást igényel ez a tevékenység amúgy. Nem értem miért éri meg neki. Nincs más, szolgáltatót kell váltani ha lehet. Esetleg meg kell nézni a szerződést amit aláírtak, hogy szerepel e benne ez a dolog. És hogy hozzájérulnak e, hogy a IP csomagokat ellenőrizzék!!![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)