- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozso
tag
Köszi a segítséget, de sajna így sem jó.
Szóval feltettem az 1.06-os firmware és próbáltam beállítani a védelmet, hogy csak azok férjenek hozzá a nethez, akik tudják a jelszót, de hiába valami nem jó.
Ha valaki egyszerűen, pontról pontra leírná nekem, hogy hogy kell azt beállítani, hogy a vezeték nélküli netet csak jelszavas kóddal lehessen használni, azt nagyon megköszönném. És ha kérhetem minél egyszerűbben, mert nem nagyon értek a gépekhez.
Előre is köszönöm. -
SYMLY
csendes tag
-
pzska_
csendes tag
Köszi szépen.Akkor asszem viszem vissza és cserélem egy másikra.Ott a linksys wtr54g-t ajánlották nekem,mert azt mondta a srác neki is az van és még sose votl gondja vele a másfél év alatt,igaz nem torrentezik,csak néha dc,de mást nem.ti tudtok vmit mondani,hogy mit is vegyek?tudom,hogy van erre a routerre is fórum,de itt ha már igy reagáltatok nekem,akrko maradok itt
mert más helyen 1 hete írtam és még semmi.köszi,bye
-
Cypher7
tag
Te figyelj má' kicsit moderáltabb hangnemben is lehet kommunikálni, mert má' ne is haragudjá' de ez a lekezelő hangnem kicsit sértő... Azért kérdeztem meg mert nem rendelkezem ezen a téren ismerettel, és sajnos a te két építő jellegű hozzászólásodból sem sikerült semmi olyan dolgot leszűrni ami megváltoztatná ezen hiányosságomat.
Mondogathatod nekem folyamatosan, hogy nézzem meg a hivatalos oldalt, de megismétlem újból: CSAK A WBR14-G2-ről vann fenn információ, a WBR14-G2v2-ről NINCS! Viszont valamiben különböznie kell a két típusnak mivel külön FW van hozzájuk. Ha esetleg erről van tényről valami hasznos információd akkor kérlek oszd meg velem, ha nincs akkor kérlek hagyd meg a területet annak akinek van. KÖSZÖNOM!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest