- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
-
Akheron
senior tag
válasz
Akheron #1431 üzenetére
Ezt kipróbálhatná végre a többi tulaj is.
Nekem tegnap tökéletesen megoldotta a torrentezés problémáját; magam sem tudom, hogy hogyan vagy miért... Ma viszont ismét leállt az egyéb forgalom, mikor elindítottam az uTorrentet. (Éjszakára áramtalanítani szoktam a modemet és a routert.)
-
Akheron
senior tag
-
rozsdee
tag
válasz
Akheron #1401 üzenetére
A torrentezéssel kapcsolatban, az Azureus használata közben nekem is folyton megszakadt az MSN, ráadásul portforwardozással is szórakoznom kellett. A Bitlordnál viszont semmi ilyen problémám nincs, ráadásul portokkal sem kellett vacakolnom.. Minden megy, magától. Simán. Ennyi különbség lenne a kettő program között?!
-
sentinel
aktív tag
válasz
Akheron #1394 üzenetére
Na pont ezért kérdezem. Akkor nem szórakozom vele. Marad a régi.
Valaki próbált már az SMC-nek írni??? Mert én igen és semmi válasz nem jött viszza. Nekem konkrétan akkor az volt a kérdésem, hogy ha be vagy kikapcsolom a wireless-t akkor az azt mutató led néha kialszik, néha nem.
Magyarán tosszul mutatja az állapotot.
Azt tudom, hogy a gyári firmware-val nem működött a MAC address szűrés. Erre a 1.02-es gyári megoldás volt.
Senkinek nincs ötlete, hogy miért szakadozhat torrent alatt? Öcsém Dlinkje is csinálja bár neki az FTP kapcsolatot szokta megszakítgatni -
rozsdee
tag
válasz
Akheron #1374 üzenetére
Köszi a választ! Ha hazamentem, megpróbálom megint titkosítás nélkül. Nem tudtok esetleg valami jó leírást a routerhez, esetleg valami felhomályosító irományt erről az egész vezeték nélküli dologról? Sok dologról nem tudom pontosan mi is a feladata (pl. MTU értéke; a titkosítást is csak próbaképp csináltam passphrase-sel,...). Lehet könnyebben boldogulnék..
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest