- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Plazma TV topic
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bíírka
csendes tag
Hali!
Úgy van ahogy írod, csak beadod a régi bin elérését és csinálja. Nem felesel a down miatt.
Nálam a routerben a tűzfal ki van kapcsolva és nem használok DHCP-t. Egyéb extra nincs. Egy asztali gép és egy notebok megy wifi-vel. Van olyan hogy mindkét gépen megy torrent egyszerre és még netezni is lehet.
Bíírka -
Naras
őstag
...hahaaaa, visszakaptam a pénzt mediában, ma jön meg a Linksys yeah!
Aztán csak nehogy délutánra lelohadjon a nagy jókedvem, mert kiderül, hogy az is szarakodik...
Nah, ne vetítsünk előre ilyen negatív képet, fő a pozitív hozzáállás!
(csakhát az SMCről sem hittem volna)
Jah, bementem egy másik boltba, eladó azt mondja, hogy 10-ből CSAK olyan 5-6 - ot szoktak visszavinni, általában dobnak rá új Firmware és megy...
...no én inkább nem tesztelem...
!!!NE VEGYETEK ILYET!!!
[Szerkesztve] -
Rival
aktív tag
Frissítésnél ha megnézed a címsort, akkor meghív egy update.exe-t (a routerben). Ezt a böngésződ le akarja tölteni. Ugyanilyen, vagy hasonló probléma, amikor egy php oldalt a böngésző le akar tölteni, ahelyett, hogy a szerver futtatná. Tippem szerint ''a másik''
böngészővel sikerülni fog. Nálam FF alatt is működik a dolog, de lehet, valami nem stimmel nálad... mondjuk FF alatt nem számol a status baron, de a router közben frissít... naaaagyon lassan...
[Szerkesztve] -
ABE
őstag
Ha nem jót akarsz felrakni, akkor tudtommal nem engedi feltelepíteni. De lehet, hogy rosszul tudom. Én is néztem, hogy most akkor a tied melyik lehet, mert az SMC oldalán a G2 EU-hoz mintha a G2 és a G2v2 firmware-t is felajánlotta volna... Akkor inkább tényleg várd meg, hátha valakinek van más tapasztalata.
Mindenesetre írd majd meg, mire jutottál.
-
ABE
őstag
Szerintem az a gond, hogy a tied nem G2v2, hanem sima G2. A következő linkről próbáld leszedni a cuccost: http://62.168.45.50/smc/drivers/router/WBR14-G2/
Ha ez nem jó, akkor a G2v2-é: http://62.168.45.50/smc/drivers/router/WBR14-G2v2/
(Én innen szedtem le, az enyém tuti G2v2, és tökéletesen műxik.) -
ABE
őstag
Szia!
Tuti G2v2-d van? Én ilyen update.exe nevű fájllal nem találkoztam sehol, egész egyszerűen a bin fájlt kijelöltem, hogy azzal frissítse a firmware-t. Nincs fent véletlenül FlashGet, vagy hasonló program? Mert nekem akkor dobált ki ilyen logout.exe-t, vagy mifenét... Szerintem egyrészt Part Number alapján bizonyosodj meg, hogy tuti G2v2-d van, és ha van valamiféle letöltésmenedzsered, akkor szedd le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Parfüm topik
- Plazma TV topic
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest