Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Nem tudok felcsatlakozni tablettel egy SMC routerre, csak akkor, ha újra indítom a routert. Azt vettem észre, hogy amint egy eszköz csatlakozik a routerre újra indítás után, másik eszközt nem enged fel a netre. Látszólag fent van a tab a hálón - van térerő -, de nincs netkapcsolat. Ha meg újra indítom a routert és utána a tabbal csatlakozom elsőként, akkor a laptopot nem engedi fel másodikként. Csak, ha megint újra indítom a routert.
Tehát: a router csak egy eszközt enged fel, és csak azt amelyik elsőként csatlakozott. ??! Ilyet még soha nem láttam. Ismerősöm routere. Azt mondja, senki nem buheralta, mióta megvette, beköttette. Egy reset segíthet? Mit lehetne vele kezdeni? Nagyon köszönöm, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 1 / 2
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest