- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Akciókamerák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koanla
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is sikerült egy ilyen rútert beszerezni és biza nálam is volt vele gond. Mondjuk én nem szoktam pír-tu-pírezni, sőt, használaton kívül a rútert is kikapcsolom a géppel együtt. Hanem a bekapcsolásokkor volt, hogy fél óra, volt amikor több óra hosszat sem kapcsolódott fel a modem a hálóra ezen a foson keresztül. Meg a laptop is hol tudott csatlakozni hozzá Wi-fin, hol nem. Olyan is előfordult, hogy a kapcsolat ugyan épnek látszott a kijelzők szerint, ellenben egy kanyi forgalom nem volt. Volt, hogy a laptop szakadt le róla, stb. Szóval csinált ez mindent, tisztára mint a mesében. Végül tettem egy 1.02-es, gyári förmvert és láss csodát, két hete már tökéletesen üzemel. Mondjuk MSN-ezni sem szoktam, de most határozottan elégedett vagyok. Úgy működik végre, ahogy kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Subaru topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest