- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackó86
tag
helló!
nah nekem is egy ilyen routerem van! nem tudtam beállítani. lehet egy páran még emlékeznek rám! Szval visszavittem 3 hét itthon szenvedés után majd ismét három hétig oda volt a boltba persze ők továbbították bevizsgálásra... visszakaptam h kifogástlan és h működik csütörtökön hoztam haza.. este próbáltam beállítani úgy látszott maradt minden a régi... jah annyit csináltak h raktak rá egy új firmwaret-haha..mondom én! jó állítgatom meg minden ... de semmi mire kipróbáltam egy DNS t írtam be... aztán letöröltem a kapcsolatom vagyis még előtt de sehol semmi! aztán már be sem tudtam lépni a admin felületbe...nem hota be az oladt nagy nehezen megint betárcsázós netet összehoztam. .és megint próbáltam ...nem ment! tegnap elvittem egy itthoni boltba..(szval én Nyíregyházán lakom. Bp en tanulok és így BP- vettem a routert). Szval elvittem a notebookom a routert és a szerződésem.. semmit nem tudtak vele kezdeni a router úgy néz ki behalt. a reset gombra se reagál nyomhatom kb1-2 percig de semmi! szval halott elvileg azzal újra mennie kellene ah nagyon elállítottam valamit! De nem és nem... Az itthonni asztali gépemről semmi főként ezen vagyok a notit ne nagyon használom.
itthon mikor h szval. ennyi a story hétfőn viszem vissza! Csak azért Írtam h senkinek nem ajánlom ezt a típus mert én már másfél hónapja csak szopok! és tényleg jobb lett volna egy normálisabb de drágább de a fele se gondolta volna!: és láttam h te ''sok'' router már belőttél, nagyon kíváncsi lennék rá h az ennyémmel mit kezdenél!?...
Ha megint vissszakapom h jó akkor el se hozom ha kapok egy másikat akkor nem sokat fogok kívlódni vele! lehet ki sem bontom és eladom! Szval.: HA érdekel vagy talán be tudod állítani akkor ??? akkor mondom nagyon kíváncsi vagyok rá! azt nem tudom merre laksz de ha enm messze akkor...megbeszéljük...
Asszem ennyi!
további szép napot!
boccs h ilyen sokat írtam helló
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest