- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOrby21
csendes tag
megint én, a net már nem szakad meg az én gépemen ami vezetékkel van tökéletesen műxik hála a dns-es megoldásnak, de a wifis gép...azon is megy a net de egy idő uán amikor fel akar csatlakozni a routerre kiírja hogy authenticating, de aztán megint keres és ezt csinálja folyamatosan, megpróbáltam leszedni a segédprogramot és a win erre való progijával kezelni, de a progival együtt leszedte az illesztőprogit is, amikor külön a vezérlőpultnál telepítem és ott keresem meg a kártya driverét a cd-n addig nem találja meg amíg nem teszem fel a segédprogramot ez egyébként egy us robotics 802.11/g wireless turbo pci adapter 108mb/s
lehet hogy az a baj, hogy a routernél wepet állítottam be? és ha ez a baj akkor milyen védelmet használhatok?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest