- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOrby21
csendes tag
hát nekem nem volt magyar leírás, az admin felület ip-jét is nagyítóval a papírjáról tudtam meg, mer ugye sehol nincs leírva
-
NOrby21
csendes tag
na én kicseréltem a 4 ezerrel drágább wbr14t g modellre és az hiba nélkül megy
-
NOrby21
csendes tag
igen
-
NOrby21
csendes tag
HG ha g2-d van igazán adhatnál egy beállítás mentést, kb 5 hsz-el feljebb írtam részletesebben, köszi
az g2, itt a link: http://62.168.45.50/smc/drivers/router/WBR14-G2v2/
de légyszi küldj egy beállítás mentést
[Szerkesztve] -
NOrby21
csendes tag
ehehehe nálam a webstar modem gond nélkül megy
-
NOrby21
csendes tag
azért köszi
de valaki kérem küldje el, mert ha egy olyan routert viszek vissza amin szakadozik a wifi jel az ok, de amin nincs is wifi jel? Télleg ha 2.jára is visszaviszem nem fognak kötekedni? ugyanúgy kicserélik (úgyse tudnak vele kezdeni valamit) és szerintetek már most kérhetnék ilyen ráfizetős megoldással egy másikat? És ha igen akkor beleszámítják a teljes árát amennyiért vettem?
Ja nem is mondtam, nagyon poénos volt, amikor elősször vittem gyári beállításokra akkor még a wifis gép és a psp is látta a jelet, csak nem tudott csatlakozni, a psp az obtaining ip adress ablaknál fagyott be, szóval szerintem az ip beállítással volt valami, lényegtelen. Másodjára is visszaviszem a gyári beállításokra hátha jó lesz és akkor már nincs is wifi jel, pontosabban van de az én gépem wifi antennájától 3 cm-re van a router és nálam a jelerősség 51
[Szerkesztve] -
NOrby21
csendes tag
azaz
-
NOrby21
csendes tag
lenne egy kérésem, nekem mindíg befagyott ezért visszavittem a gyári beállításokra (és nem csináltam backupot)
úgy meg teljesen behalt, szóval ha valaki lenne olyan kedves és az advanced settings/maintenance menüben csinálna magának egy backupot a beállításairól és elküldené a bin fájlt msn-en vagy e-mailben azt megköszönném, a címem n0rby21@gmail.com ugyan ez az msn is, köszi
[Szerkesztve] -
NOrby21
csendes tag
ebben van valami mert cserénél oem-et adtak, amúgy most 1.02 firmware van rajta, és weppel megy(inkább elmegy, mert 1 másodpercre néha megszakad a kapcsolat de azt semelyik program nem észleli)
-
NOrby21
csendes tag
na nekem kicserélték, és múködik, legalábbis security nélkül, bár még csak weppel próbáltam, firmwarét (bocs ha rosszul írrom) még nem is frissítettem
-
NOrby21
csendes tag
Ilyet n vegyél, inkább az 5 ezerrel drágább t-s modelt ami amúgy is 108 mb/s-es
-
NOrby21
csendes tag
nem, volt egy papír hogy hogy kössem be és azon az állt hogy a mellékelt telepítő cd-t rakjam be, ezt mondjuk én se értettem de nagyon nem
-
NOrby21
csendes tag
na igen, elősször is, telepítem a routert és a saját telepítő lemezétől behalt és resetelni, majd a driver nélkül kellett üzemeltetni, ez náatok is így volt?
végülis csak szervíz lett belőle, de ha a kezembe nyomják és mégse lesz jó a falramászok
[Szerkesztve] -
NOrby21
csendes tag
Na ma jött el a napja hogy visszaviszem, ha nincs security 5 mp-kre megszakad a net, ha wep van akkor többet van a gép net nélkül mint nettel, ha wpa-van 3 perc után úgy elmegy a net mintha nem is lett volna, ha egy kicsit is beindul és be akarom tenni az msn-t rögtön szakad a kapcsolat, lanon meg normálisan megy
ennyit erről, ha valaki idetévedne még mielőtt megvenné a routert annak mondom h ilyet még véletlenül se, mer csak a szívás van vele
Szerintetek kicseréik? -
NOrby21
csendes tag
éééés megint hülyeséget mondtam, sz*r az egész, miért szakad meg folyton????
-
NOrby21
csendes tag
Egy kérdés, lehetségesnek tartjátok, hogy egy másik wifi jel zavarja be a routert? A router mellett van az én wifi kártyám adaptere, az én gépem sima lanban kapja a routerről a netet, a wifi kártyám pedig tőle egy 5 cm-re sugároz wifi jelet más channelen, sztem ez volt a baj mert most pl mind2 gépen megy az msn és nem dob ki és a másikon se szakadozik a net, mondjuk lehet később ugyanolyan vacak lesz, de hátha jó így
amúgy az én gépem alaplapja asus p5gd2 premium és arra van integrálva wifi, a másik gép ami wifi jelet vesz az egy u.s. robotics turbo 802.11g kártyával rendelkezik
[Szerkesztve] -
NOrby21
csendes tag
Én Azureussal torrentezek és az simán megy
-
NOrby21
csendes tag
bocs valamiért kétszer tette be a hsz-t
[Szerkesztve] -
NOrby21
csendes tag
na lehet én vok láma de az már megvolt és a net nem is dob ki csak az msn! amúgy chellóm van, a helyi kapcsolatoknál az internet kapcsolat dns-ét átirtam arra amit a routernél láttam a wan dns-ének, ugyanígy a másik gépnél és a psp-nél is.
ja persze a primary és a secondary dns-t is
[Szerkesztve] -
NOrby21
csendes tag
nekem van fw frissítve, minden jó, a hardveres tűzfal is megy a gépen is van, a wep is jó
már csak 1 baj van, az a .... msn mindíg kijelentkezik, ez miért lehet és mit csináljak? -
NOrby21
csendes tag
feltettem az új firmwiret és nekem eddig tökéletes, ha eddig a másik wifis gép mellett csatlakoztam psp-vel is ledobta mind2t, mostmár jó(eddig de remélem az is marad), és a wep/wpa is jól mükszik
a firmwire verziót amúgy hol lehet megnézni?
[Szerkesztve] -
NOrby21
csendes tag
na nekem a wpa-t nem is engedi wep-val folyton leáll, és az h ne legyen védelem... pontosan hány karakteres wpa-t használtok? 20 már túl sok?
[Szerkesztve] -
NOrby21
csendes tag
megint én, a net már nem szakad meg az én gépemen ami vezetékkel van tökéletesen műxik hála a dns-es megoldásnak, de a wifis gép...azon is megy a net de egy idő uán amikor fel akar csatlakozni a routerre kiírja hogy authenticating, de aztán megint keres és ezt csinálja folyamatosan, megpróbáltam leszedni a segédprogramot és a win erre való progijával kezelni, de a progival együtt leszedte az illesztőprogit is, amikor külön a vezérlőpultnál telepítem és ott keresem meg a kártya driverét a cd-n addig nem találja meg amíg nem teszem fel a segédprogramot ez egyébként egy us robotics 802.11/g wireless turbo pci adapter 108mb/s
lehet hogy az a baj, hogy a routernél wepet állítottam be? és ha ez a baj akkor milyen védelmet használhatok?
[Szerkesztve] -
NOrby21
csendes tag
1000 hála
-
NOrby21
csendes tag
értem, de honnan tudjam a dns-t? a vezeték nélkül kapcsolódó gépnél is?
-
NOrby21
csendes tag
Köszi, remélem nem baj ha feltezsek mégegy kérdést, honnan tudom meg milyen dns-t írjak be és hova írjam be? a setup wizard lefutása után írjam be a dns-t? és secondary dns-nek mit írjak?
-
NOrby21
csendes tag
sziasztok, nekem olyan gondom lenne, hogy ugyan klappol minden de időként a netet megszakítja és csak ha kihúzom majd visszadugom az segít, szerintem az a baj, hogy nem lehet hogy az a baj hogy dinamikus ip-re van állítva a router? (chello) mert szerintem ez a baj, át is akartam állítani statikusra, de az ip-n kívül két másik adatot is kér, ha igazam lenne és ez a baj, akkor megköszönném ha valaki megmondaná mit írjak ide,
előre is köszi
és még volna egy láma kérdésem, hol van rajta a rese gomb? vagy az bent van az admin felületen?
még valami: a firmwire verziót hol tudom megnézni, illetve hgy tudok újat telepíteni?
válaszotokat előre is köszönöm
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged