Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyomtató topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Két ügyfelemnél is belefutottam ebbe a problémába. Ma felhívtam őket, és működik a frissítés óta (2 és 7 napja).
Előtte viszont nem bírták fél órát sem. Tulajdonképpen én is csak azután jöttem rá, hogy v2, miután a v1 firmware-jei nem mentek rá fel.
Én nem tudom, de ahhoz képest, hogy én használok két WBR14-G-t összebridge-elve már lassan egy éve, és eddig nem nagyon kellett hozzányúlni, ahhoz képest ez a G2 eléggé... hm... hogyismondjam... ''gazdaságos''...
[Szerkesztve] -
-
Lortech
addikt
Ne a routerbe írd be, hanem a windowsban a hálózati kapcsolatokhoz (ahol az ip-t lehet állítani). Ha a routerbe írod, akkor a gépek a routertől fogják kapni a DNS-t (a router meg a szolgáltatótól), így nem érsz el vele semmit. Épp az a lényeg, hogy a router DNS szolgáltatását kerüld meg a leírt módon.
-
CESARE
csendes tag
Reset gomb hátul, egy tollal tökéletesen nyomható. Egy kis lyuk. A chellonál minden egyes DSLmodem ki és bekapcsolása után más más IP címet kapsz, tehát mindenképp dinamikusra kell állítani.
Ha a Ruterból kihúzod a tápkábelt és visszakapcsoláskor legalább 4 mp-ig nyomva tartod közben a reset gombot, ebben az esetben minden a gyári beállításokra áll vissza. Az hogy elmegy a net DNS hiba lehet, lásd egy két hozzászólással előbb.
Resetelni az adminról is lehet...
Frimwer-t az adminról lehet frissíteni, és fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csak kábellel, vezetéknéküli kapcsolattal soha mert tönkremegy a ruter!!!
ÜdV:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előtte viszont nem bírták fél órát sem. Tulajdonképpen én is csak azután jöttem rá, hogy v2, miután a v1 firmware-jei nem mentek rá fel.