Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Reaper2
friss újonc
Sziasztok! Itthon van egy synology szerverünk, és a 3 itthoni gépünk látja a meghajtóit, és fel is tud rájuk csatlakozni, leszedni képeket stb. Vettem egy új gépet amin win 10 van, és még nem nagyon volt vele soha dolgom. Megpróbáltam feltérképezni a meghajtót amiről képeket szeretnék leszedni (több ezer képről van szó) és átkonvertálni hd-ra őket. Nem igazán sikerült. 384-es hibakódot kaptam. Nagy nehezen rájöttem hogy kéne bekapcsolni az SMB v1-et, csak hogy ezután meg azt írta hogy frissebb verziószámú SMB kell. Itt akadtam el. Ahol beállítottam az SMB1-et, ott nem lehet a a v2-őt. Valaki tudna segíteni? Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Aktív témák
- Arc Raiders
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- OLED TV topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest