- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Flashy
veterán
mondom, a jóslásokat az értékek változásából, meg a maximumhoz viszonyított pillanatnyi értékéből próbálják. minél több mintát vesz, annál pontosabb lesz. nekem tegnap most hétvégével kezdte a halál várható időpontját, de már jövő februárnál tart. és az értékek egy része gyártófüggő, lehet hogy a program nem pont azt érti belőle amit szántak.
-
Flashy
veterán
ápdét: még mindig vannak piros sorok, de haladékot kaptam jövő januárig :DD
-
Flashy
veterán
menjetek a fenébe, feltettem ezt a hdd health-et és már van kék meg piros sor is, meg nyomja a dátumokat hogy mikor fog meghalni :) először 08.14-et mondott, most már csak 09.03-a lesz az időpont :))
-
Flashy
veterán
a várható halálozási dátumnak nincs, csak a többi értéknek :) ez a várható elromlás csak egy extrapolált érték amit az értékek változásából és küszöbértékeiből számol. minél többet fut a progi, annál pontosabban meg tudja határozni, persze feltéve ha az adott értékek ugyanebben az ütemben változnak. inkább csak érdekesség :)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest