Hirdetés
Aktív témák
-
Flashy
veterán
mondom, a jóslásokat az értékek változásából, meg a maximumhoz viszonyított pillanatnyi értékéből próbálják. minél több mintát vesz, annál pontosabb lesz. nekem tegnap most hétvégével kezdte a halál várható időpontját, de már jövő februárnál tart. és az értékek egy része gyártófüggő, lehet hogy a program nem pont azt érti belőle amit szántak.
-
Flashy
veterán
ápdét: még mindig vannak piros sorok, de haladékot kaptam jövő januárig :DD
-
Flashy
veterán
menjetek a fenébe, feltettem ezt a hdd health-et és már van kék meg piros sor is, meg nyomja a dátumokat hogy mikor fog meghalni :) először 08.14-et mondott, most már csak 09.03-a lesz az időpont :))
-
Flashy
veterán
a várható halálozási dátumnak nincs, csak a többi értéknek :) ez a várható elromlás csak egy extrapolált érték amit az értékek változásából és küszöbértékeiből számol. minél többet fut a progi, annál pontosabban meg tudja határozni, persze feltéve ha az adott értékek ugyanebben az ütemben változnak. inkább csak érdekesség :)
Aktív témák
- Újszerű WD Blue SN580 1 TB-os NVME SSD 6 óra műkődési idő, garancia.
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Micron 5200 ECO Enterprise SSD 480GB
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest