- Mini-ITX
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
Aktív témák
-
HM21
tag
válasz
powerwade #23 üzenetére
Nekem már a Samsung smartjában a temperature pirossal világít, pedig csak 39 fokos. A Maxtorra pedig kaptam 2 hibaüzenetet : CRC ERROR COUNT changed to 199 - 191, majd mégegyszer 199 - 194, vagy valami ilyesmi.:D Azóta az ULTRA ATA CRC COUNT kékkel világít a smart adatok között.:DDD
Ez tök jó, ma sem fogok nyugodtan aludni, mert arra fogok gondolni hogy hogyan pusztul a gépem. Azt még mindíg nem írja ki hogy a vinyóim mikor fognak kinyiffanni, talán holnap reggelre... -
HM21
tag
válasz
powerwade #18 üzenetére
És ha nullára ér akkor megpusztul a vinyó? Nem tudom mit átlagol, amikor a smart adatoknál minden ok... Lehet hogy ez a genyó progi csak idegesíteni akar, ha ez így megy tovább, kidobhatom az egész gépem a kukába.
(pl tegnap derült ki hogy 2*256 mb ramom is tele van hibákkal, ráadásul mondkét modul:O) -
HM21
tag
Hi!
Na hálistennek megnéztem én is ezt a progit, eddig csak az Everest -tel nézegettem a SMART adatokat.
A lényeg: Van egy Maxtor 120 gigás, és egy Samsung 120 gigás vinyó a gépemben, eddig azt hittem tökéletesek, de: A Maxtor (több mint 1 éves) vinyó drive fittness/performance: mindkettő a maxon, míg a Samsungnál a drive fittness csík csak félig megy fel... :O a performance ok. Egyik vinyónál sem ír ki hibát, csak ez a drive fittness zavar egy kicsit. Szóval mit jelent ez a drive fittness?:F
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mini-ITX
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- EAFC 25
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest