Új hozzászólás Aktív témák
-
szebee
csendes tag
Ne haragudj de most már kész vagyok!!
Letöltöttem egy 64-bites vistát!
elindítottam az slistringinstaller-et.
reboot
prepare.cmd: erre:C:\>cd sli
C:\Sli>prepare.cmd
C:\Sli>call certmgr.exe /add Windows.cer /s /r localMachine root
Error: Failed to open the destination store
CertMgr Failed mi van?C:\Sli>call bcdedit.exe /set TESTSIGNING ON
Nem sikerült megnyitni a rendszerindítási konfiguráció adattárát.
A hozzáférés megtagadva.C:\Sli>
Most mi van?????
-
szebee
csendes tag
Asus Rampage Extreme
Win Vista 32-bitLépések:
1.:futtatni a slistringinstaller-t.
-ez megtörtént, lefutott rendesen az everest azt írja amit kell.2.:felrakom a tanúsítványt.
-megtörtént.3.:futtatom a prepare.cmd-t, rendszergazdaként.
-na itt kezdődnek a gondok:C:\Sli>call certmgr.exe /add Windows.cer /s /r localMachine root
A(z) C:\Sli\CertMgr.Exe verziója nem kompatibilis a telepített Windows rendszerr
el. A rendszerinformációk között ellenőrizze, hogy a program x86-os (32 bites) v
agy x64-es (64 bites) verziójára van-e szüksége, majd lépjen kapcsolatba a szoft
ver gyártójával.a második része lefut gond nélkül, újra indítás után megjelenik a próbaüzem de az SLI
bejegyzés az nVidia Control panelon nem!4.:kikellene cserélni a hal.dll-t. Na ez megint gond mert már minden alatt próbáltam de
nem engedi!!!!röviden ennyi.
-
szebee
csendes tag
Hello
Kérlek segíts mert már KÉSZ vagyok!
a prepare.cmd futtatására ezt írja:
C:\Sli>prepare.cmdC:\Sli>call certmgr.exe /add Windows.cer /s /r localMachine root
A(z) C:\Sli\CertMgr.Exe verziója nem kompatibilis a telepített Windows rendszerr
el. A rendszerinformációk között ellenőrizze, hogy a program x86-os (32 bites) v
agy x64-es (64 bites) verziójára van-e szüksége, majd lépjen kapcsolatba a szoft
ver gyártójával.C:\Sli>call bcdedit.exe /set TESTSIGNING ON
Nem sikerült megnyitni a rendszerindítási konfiguráció adattárát.
A hozzáférés megtagadva.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest