- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
matyibuta2 #3 üzenetére
A BIOS-ban is lehet olyan beállítás, amivel nem fér össze (ACPI résznél). Ha az jó, akkor még azt érdemes kipróbálni, hogyha szofttal nem megy (gombnyomásra), de menüből igen, akkor valami szoftverhiba.
Én is tapasztaltam olyat, hogy nem ébredt fel, hiába volt minden (felpörgés, stb. megvolt, de le is fagyott). Mikor teljesen letiltottam BIOS-ból az ACPI-t, akkor meg ment rendesen utána. -
matyibuta2
csendes tag
Az a nagy igazság, hogy régebben nem próbáltam, csak mikor megmutatták, hogy milyen is az az S3. Havernak ugyanilyen van, neki megy (W98). Ja legújjabb BIOS, XP SP1, de SP1 nélkül sem megy.
-
khalox
őstag
válasz
matyibuta2 #1 üzenetére
Ez az operációs rendszertől is függhet. Eddig is csinálta mindig, vagy régebben nem?
-
matyibuta2
csendes tag
Hi All!
Az a problémám az alaplapommal (ABIT VH6T VIA - 694X), hogy csak S1 módban hajlandó elaludni. Pontosabban S3-ban is leáll, de mikor be akarom kapcsolni sípol, ahogy kell, de nem ébred fel.
Ha van valakinek ehhez valamilyen jó magyarázata, pls segítsen, mert 4-én lejár róla a garancia.
Köszi mindenkinek!
Üdv:
Matyi
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Home server / házi szerver építése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Cyberpunk 2077
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest