Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
matyibuta2 #3 üzenetére
A BIOS-ban is lehet olyan beállítás, amivel nem fér össze (ACPI résznél). Ha az jó, akkor még azt érdemes kipróbálni, hogyha szofttal nem megy (gombnyomásra), de menüből igen, akkor valami szoftverhiba.
Én is tapasztaltam olyat, hogy nem ébredt fel, hiába volt minden (felpörgés, stb. megvolt, de le is fagyott). Mikor teljesen letiltottam BIOS-ból az ACPI-t, akkor meg ment rendesen utána. -
matyibuta2
csendes tag
Az a nagy igazság, hogy régebben nem próbáltam, csak mikor megmutatták, hogy milyen is az az S3. Havernak ugyanilyen van, neki megy (W98). Ja legújjabb BIOS, XP SP1, de SP1 nélkül sem megy.
-
khalox
őstag
válasz
matyibuta2 #1 üzenetére
Ez az operációs rendszertől is függhet. Eddig is csinálta mindig, vagy régebben nem?
-
matyibuta2
csendes tag
Hi All!
Az a problémám az alaplapommal (ABIT VH6T VIA - 694X), hogy csak S1 módban hajlandó elaludni. Pontosabban S3-ban is leáll, de mikor be akarom kapcsolni sípol, ahogy kell, de nem ébred fel.
Ha van valakinek ehhez valamilyen jó magyarázata, pls segítsen, mert 4-én lejár róla a garancia.
Köszi mindenkinek!
Üdv:
Matyi
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged