- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
matyibuta2 #3 üzenetére
A BIOS-ban is lehet olyan beállítás, amivel nem fér össze (ACPI résznél). Ha az jó, akkor még azt érdemes kipróbálni, hogyha szofttal nem megy (gombnyomásra), de menüből igen, akkor valami szoftverhiba.
Én is tapasztaltam olyat, hogy nem ébredt fel, hiába volt minden (felpörgés, stb. megvolt, de le is fagyott). Mikor teljesen letiltottam BIOS-ból az ACPI-t, akkor meg ment rendesen utána. -
matyibuta2
csendes tag
Az a nagy igazság, hogy régebben nem próbáltam, csak mikor megmutatták, hogy milyen is az az S3. Havernak ugyanilyen van, neki megy (W98). Ja legújjabb BIOS, XP SP1, de SP1 nélkül sem megy.
-
khalox
őstag
válasz
matyibuta2 #1 üzenetére
Ez az operációs rendszertől is függhet. Eddig is csinálta mindig, vagy régebben nem?
-
matyibuta2
csendes tag
Hi All!
Az a problémám az alaplapommal (ABIT VH6T VIA - 694X), hogy csak S1 módban hajlandó elaludni. Pontosabban S3-ban is leáll, de mikor be akarom kapcsolni sípol, ahogy kell, de nem ébred fel.
Ha van valakinek ehhez valamilyen jó magyarázata, pls segítsen, mert 4-én lejár róla a garancia.
Köszi mindenkinek!
Üdv:
Matyi
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Béta iOS-t használók topikja
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest