Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Slackware-specifikus könyvről nem tudok, de ha jól emléXem, a piros Unix-könyv (magyarul is kapható) a Slack-re alapoz (de tényleg nem biztos)
gyors serverre sokat mondani nem tudok, mivel nekem ftp nem megy, csak http, így nincs sok választásom, az ftp.sunet.se-ről töltöttem le, nézd meg
amúgy naggyon tuti renCer, én imádom, csak szokni kell... UHU után nagyon más, mindent neked kell kézzel állítgatni, elég sok cuccot utólag kell feltenni, de legalább megismered a Linuxot kívül-belül
egy apróság: érdemes a forrásból feltett progikat (ezt amúgy checkinstall-lal csinálom, így könnyen le lehet szedni ha megunom/nem teCCik) a /usr-be tenni, mert alapban a /usr/local-ba pakolja
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest