Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler #2299 üzenetére
Valamiért azt hiszi a SST, hogy nem támogatott országból próbálod nézni. Egy időben általános probléma volt (ha visszaolvasol). Meg lehet próbálni új IP-t kérni a netszolgáltatótól (routeren), vagy alternatív net elérést használni, pl. mobilnetet. Elvileg elég, ha ezt a bejelentkezés idejére teszed meg, utána (filmnézéskor) már lehet használni bármilyen net-et.
-
Üdv!
PC-n, böngészőből nézném az adást, de vagy azt mondja, hogy "Hiba van, csekkold a netkapcsolatot és próbáld meg később", vagy azt írja, hogy az én régiómban nem elérhető az adás... miközben felsorolja mely országokban vált elérhetővé a szolgáltatás, köztük Mo-on. HBO, Disney+ simán megy.
Ez mi lehet?
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Látom másnál is akad hiba és gond. Amit én jeleznék - talán a Sky felé is - hogy kb. 2 hete a lejátszás megáll és kidob a film menüjébe úgy cirka 63-66 perc után. A halálsoront néztem ami ugye 188 perc ez 3x történt meg. Utána hiba nélkül folytatja. Pár nap talán nem volt, csak akadt és kicsit visszaesett a felbontás. Néha kicsit lassan vált 10-15 mp.
PC-n nézem Windows 10 és Edge böngésző. A lejátszás folytatása jópár het eltűnt, de a múlt héten újra volt. Nem mintha gond lenne, fejből tudom mely sorit követem, filmet pedig SOSE hagyok félbe.
Mikor ugrani akar a következő műsorra... Nos, PC-n nézve nem zavar, reflexből bökök az egérrel a Cancel gombra.Telón, mai Androidos nem szoktam nézni, nem tudom az adott hibák ott is fennállnak-e, illetve van egy 4 K LG TV-nk, de én azon se néz(he)tek filmet. Szóval nem tudom többi fronton milyen hibák vannak. Jó lenne egy dedikált app Winwdowsra. Bár a Disney+ van mégis úgy érzem gyengébb egyes filmek képminősége, illetve felbontása, mint Sky-on. Ami több dolgot megvizsgálva elég... ciki. Zavar is, hogy az Indy 5 ott Disney+ jön csak.
-
norrberth
addikt
Sziasztok
Miért nem találom a Skyshowtime appot
Samsung UE-43KU6000 tv-n? -
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Meg tudja valaki nekem nézni, hogy a Yellowjackets sorozat szinkronosan van-e fent? Köszönöm -
Scale
őstag
válasz
erdey_a #2260 üzenetére
Nekem is eltűnt de egyszerre két tv-nél is (tizen OS + Google tv) szóval szerintem ez valami felhasználó szintű hiba bár fura hogy nálunk is kb pont akkor tűnt el amikor írtál, csak már most kezdett nagyon idegesíteni és gondoltam ránézek hogy csak nekem csinálja -e ezt vagy van e rá megoldás de ahogy nézem nincs...
Valakinek azóta sikerült megoldania ezt? -
Kiskutya
veterán
válasz
#48138511 #2290 üzenetére
Amúgy én is gondolkodom a lemondáson szerintem már hónapok óta nem nézek semmit a skyon! A nagyobb gond hogy máshol sem jobb a helyzet mert pl van Disney is de ott is az Ahsoka óta nem nézek semmit mert nem tettek fel olyat ami érdekel. Ugyan ez az amazon prime vagy hbo... Nemtom van e ennek az egésznek igy értelme ennyi felé fizetni szinte a semmiért! Nem gondolnám hogy velem van gond egyre több ismerősöm ugyan ezt gondolja.
-
törölt tag
Szeretném kimérgelődni magam:
Böngészőben nézném, miért van az a legtöbb streaming szolgáltató oldala és lejátszója annyira szar? Böngészés kényelmetlen, nincs PiP funkció, nem lehet kikapcsolni a nyomorult autoplay funkciót. Stáblista szól még a zene, lenne még plusz jelenet, de ez a szar már ugrana másra. Nem úgy, hogy ott egy gomb ha akarod, hanem megy az automata visszaszámláló csík, kapd el ha tudod...
Extra szánalom, hogy még a sorrend se helyes: Back to the Future 1. rész után a 3. részt akarná elkezdeni a 2. helyett, hát ez mi? És ha jó is lenne, ki kezd el egy 2 órás film után egy újabb 2 órás filmet... Mission Impossible ugyanez.
Sorozatnál (pl. Mr. Robot) stáblista megy jó zene, emésztenéd az epizódot, már tolná a következőt és simán átugorja a stáblistás plusz jelenetet.Fizető vevő rosszabbul jár, mint ha beszerezné máshogy. Nem értik a cégek 20 év torrentezés után sem, hogy a kényelem számít? Ezer forintos ajánlaton vagyok, lassan ezt is lemondom.
-
fokukac
nagyúr
ez, hogy eltűnt a folytatás opció, ez engem is rohadtul zavar.
Ez egy olyan alap funkció, enélkül nem ér semmit az egész...írjatok nekik Ti is, hátha lesz valami foganatja...
-
lacuska74
tag
Pár hete eltűnt a lejátszás folytatása lista.Samsung tv.
Másnál is van ilyen probléma? -
válasz
zoltan6 #2280 üzenetére
+ #2279 pozsoka
Adott esetben lehet, hogy egyszerűen hiba, jelezni kellene nekik (ha valaki elég elszánt).Viszont szerintem gyakoribb, hogy jogi problémák vannak. A szinkronok általában utólag készülnek (pl. valamelyik tévé csatorna megveszi a sorozatot, és készíttet hozzá szinkront), ami viszont azt jelenti, hogy a szinkront külön kell megvásárolni a szinkron tulajdonosától. Viszont előfordulhat, hogy a szinkron tulajdonosa nem akarja eladni, vagy túl sokat kér érte, vagy egyszerűen nem sikerül megtalálni a jogtulajt. Ilyenkor vagy marad felirat, vagy újraszinkronizálják (pedig utóbbit se szokták szeretni a nézők).
A bemutatók (előzetes?) gondolom külön licenccel rendelkeznek, így nem feltétlen lehet levonni következtetést a tényleges tartalomra vonatkozóan.
-
zoltan6
addikt
válasz
pozsoka #2279 üzenetére
Szeretem a skyshowtime-ot,de néha olyan érzésem van mintha torrentről vadásznák össze a sorozat epizódokat.Elkeztem a Grimm-et, elindult feliratosan,majd talán az 5.-6 résznél szinkronosra váltott,aztán a tizen akárhányadik résztöl ismét feliratos.Közben a 10. rész környékén volt egy epizód aminek 4:3-as volt a képaránya.
A folyamtban levő lista meg még mindig nem került vissza, így a keresőből kell indtgatnom a sorozat részeket. -
pozsoka
senior tag
Hogyan lehet, hogy a The offer sorozat bemutatója szinkronos, de a részeken se felirat, se szinkron?
-
Fandango
veterán
válasz
Pro Koryak #2275 üzenetére
Ez jó kérdés, nem tudom pontosan.
A képminőség az nagyon jó az biztos, annak ellenére, hogy a Skyshowtime csa fullHD.
Pont ebből fakad az a hiba, hogyha a stick 4K-ra van állítva, akkor van hogy a fullHD kép bal felső negyede jelenik csak meg a képernyőn, mintha a kép lenne felnagyítva. -
Fandango
veterán
válasz
Pro Koryak #2272 üzenetére
A stick van "up to 4K" felbontásra állítva.
-
pozsoka
senior tag
Elkeserítő, hogy a zseniális Addams család első két része nem a nagyszerű eredeti szinkronnal van fent, készült hozzá valami gagyi, szomorú vagyok.
-
TrollBalint
addikt
Pont miután elküldtem a kommentet, gondolkodtam, hogy nem is emlékszem a harmadik évadra...
De mintha abban kezdenék el megmagyarázni, hogy is alakultak ki meg ki kinek a kije, de annyira mélyen szántót akartak, hogy csak sz@r lett
Mindenesetre a negyedik évadból meg van a tintás csávó, őt fel szoktam ismerni más filmekben is
Ennyi
-
válasz
TrollBalint #2258 üzenetére
+1, első 2 évad amit szerettem, onnantól nagyon esik a színvonal.
-
erdey_a
addikt
Sziasztok, android tv-s appban eltűnt a folytatás sor. Csak én vagyok ilyen "szerencsés", vagy másnál is ez a helyzet?
Legújabb frissítés van fent tegnap óta, de már az előzőben sem volt. Vagyis ugye volt, csak eltűnt... -
AMD Power
titán
válasz
TrollBalint #2258 üzenetére
Szerintem én nem is nézem tovább. Időpocsékolás.
-
bargeszt
tag
Hello! Pár napja nem tudok belépni. egy LG és egy samsung tv is van otthon, de egyikkel sem sikerül. Aktív az előfizetésem, a net digi, appok, tv-k frissítése megtörtént. Eddig nem volt baj, egyik napról a másikra nem enged be. Valakinek valami ötlet? Köszi!
-
AMD Power
titán
Most vagyok a Hősök 3 évad elején. Huh hát kezd kicsit "sok és zavaros" lenni a sorozat.
Ezt csak én érzem így?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest