Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Gyárilag dokkolóval adták, amúgy szabványos mini-B USB-aljzaton keresztül is tölthető, és Nokia akku való bele. A nagyobb gond, hogy már ennek az Ipevo-nak a gyártásával is leálltak
. Késleltetés nem zavaró, én észre sem szoktam venni, még repeater-en keresztül, vonalas telefont hívva sem. A hang időnkénti szakadozása idegesítőbb, de az is esetleges, egyértelműen a router és a hálózat terheltségének függvénye, PC-s kliensnél is előjön.#2400, Mr. Teddy: A kapcsolatfelvétel kötelező volta nem a felhasználó beállításainak kérdése? Mert egyre több, skype-on hívható boltot látok, azok mind megkövetelik a kontaktlistára felvételt és visszajelzést? Olyan hívószámot különben vehetsz magadnak, amellyel a kliensed nyilvános telefonról - vagyis a skype-tól független hálózatból - hívhatóvá válik, de annak felhívása a hívó félnek természetesen pénzbe kerül. Ez a skype-in szolgáltatás (avagy online szám), havi 1400..1600 Ft-ért, a szám bérlési időtartamától függően, ennyiért kapsz pl. egy magyarországi számot a 21-es 'nomád' körzetben. Ha valamilyen előfizetésed is van már, akkor feleennyiért kapod az online számot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asztrofotózás
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Késleltetés nem zavaró, én észre sem szoktam venni, még repeater-en keresztül, vonalas telefont hívva sem. A hang időnkénti szakadozása idegesítőbb, de az is esetleges, egyértelműen a router és a hálózat terheltségének függvénye, PC-s kliensnél is előjön.