- Fujifilm X
- Analóg fényképezés
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Húha, eddig nem is vettem észre, hogy van ilyen topic, mielőtt záródik kis nosztalgia részemről - remélem nem haragítok senkit magamra, ha leírom.
Sajnos a Favoritunk nincsen már meg, eladtuk jópár éve, de anno nagyon szerettem. Bordó jószág volt, emlékszem, a régi "sárgaskodánkat" - mi csak így hívtuk a Skoda 120-ast - váltotta. Jöttem haza apuval a suliból, asszem 1. vagy 2. osztályos lehettem, mellesleg autóbuzi, semmi más nem tudtam rajzolni, minden márka fejből ment, stb... Ballangtunk a parkoló felé, keresem hol a régi hintó, erre odasétáltunk a zsír új Favorithoz, hát, néztem egyet, elhihetitek. Nagyon tuti jószág volt, volt árokban többször is, de semmi baja nem lett. Végül valami tömítési hiba miatt adtunk túl rajta, sosem láttam többé, pedig kerestem az utakon, mert gazdára talált.
Amúgy meg tudjátok mire voltam anno nagyon ráindulva, minek akartam kicsi fejjel bebújni a csomagterébe? A Formannak! : )))))
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Tesla topik
- Analóg fényképezés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- A karcsúság ára
- Robogó, kismotor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest