Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Particionálás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
epszilon
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék. Firmwaret frissítetem az sj4000-esem és valami nem jó. Bekapcsolom a kamerát, bejön az indulási hang majd ki is kapcsol a kikapcsolási hanggal. Mit csináljak? Próbáltam több firmwaret rátenni nem nem olvassa a kártyáról hanem be és kikapcsol.
-
epszilon
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül videoszerkesztő programot ajánlani az sj4000-hez ? Olyanra gondolok mint a goprohoz a gopro studio. Ingyenes és profi. Windows-hoz kellene, MAC-on megeszi az sj4000 felvételét a gopro studio de windowzon nem.
-
epszilon
csendes tag
Egy kis promo vodeo! Gyönyörű! ( kiváncsi lennék old vagy new és a fw verzióra. ) Én ilyen csöves helyen nem tudom tesztelni sajnos
-
epszilon
csendes tag
válasz
bazsi11 #2854 üzenetére
Szerintem a fém drótnak nagy a szakítószilárdsága ezért arra tippelek, hogy kikötheted vele a kamerát mondjuk a árbócvitorla tetejére, de ha jön egy nagy vihar és eltörik a felfogatás akkor a kamerát megtartja a drót mert azt egy kocsi se tudja széttépni. Vízben meg tök egyszerű Van biztos karórád. Na az óra része a vénádnál legyen a szíj rész ekkor felfelé lesz. Na ehhez már hozzábarkácsolhatod a kamerát. Vagy ha ha nincsen órád akkor szigetelőszalahot tekerjél a csuklódra és arra tedd a kamerát
Legyél kreatív!
[ Szerkesztve ]
-
epszilon
csendes tag
válasz
murivid #2039 üzenetére
Figyelj már! Nekem eredeti sj4000 van de a Te hamisnak vélt kamerád jobb képet és hangot rögzít mint az enyém! Akkor most melyik a hamis? Azért mert a Tiéd újabb kiadás azért nem hamis ráadásul jobb. Az, hogy melyik volt előbb? Akkor most vagy a tyúk hamis a kertben nálam vagy a tojás a hűtőben? Egyébként gratulálok a fürdőszobához, nagyon ütős. A habosítás az meg pláne !
[ Szerkesztve ]
-
epszilon
csendes tag
Fellépett a kameránál egy problémám. Régi firmwarenál alig volt hang így szélzaj sem. Új fw-vel jó lett a mikrofon de most meg elviselhetetlen a szélzaj már csiga tempóban is vízálló tokban . Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
epszilon
csendes tag
Motorra én csináltam egy ultragagyi biztosítást is, mert nem lenne jó ha 130 felett elhagynám. Csak belefűzöm a sisak szíjába és csókolom. Amúgy kopik lefelé a tokban a kamera sarkáról a gumírozottszerű bevonat
Még jó, hogy csak az kopik nem az egész kamera mert a végén elfogyna. Nem bírja a gyűrődést. 2x30 perces OB futam alatt kopott le ahol aztán volt tempó is meg rázkódás is.
-
epszilon
csendes tag
Ez vajon jobb bint az sj4000?
-
epszilon
csendes tag
Na sikerült 1 napi kinlódás után a 20140324V02 kamerámra rávarázsolni az új firmwaret. Na most már valós fullhd-t csinál, hang is tökéletes, színek is. 20140616V01 lett.
-
epszilon
csendes tag
válasz
LolokeBacsi #2703 üzenetére
Tök üres a kártya arra másolom rá a bin fájlt és nem csinál semmit nem települ semmi. Végigolvastam már ezt a fórumot mindennel próbálkoztam és semmi. Találtam ezt az oldalt az összeset kipróbáltam és semmi. Hiába másolom a frissen formázott kártyára a FW96650A.bin-t ( semi más nincsen rajta csak az az 1 bin fájl ) akkor sem frissít. Nem értem. Már másik kártyával is próbálkoztam de változatlan.
Aztán itt van egy érdekes számomra az oldalról: The older version (version 1) has different hardware and LCD screen (typically sold before April 2014). Only v1 firmware works with this camera. The newer cameras come with different hardware and LCD screen (typically sold April 2014 and later). These cameras come with v2 firmware.
Na most akkor az enyém mivel v2 firmware és április utáni akkor ez most új kijelzős vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
epszilon
csendes tag
Sziasztok! Vettem eabyról én is egy kamerát pár hónapja. Kiváncsiságból firmwaret akartam rajta frissíteni. Itt jött a hidegzuhany. Bármelyiket akarom telepíteni nem sikerül. Rámásolom az üres kártyára, berakom a kamerába bekapcsolom, üdvözöl egyből és már felvételre kész. Nem frissíti a firmwaret. Szerintem nem fake kamera mert megnéztem a fake képeket, dobozát és minden eredetire utal. A verzió ami rajta van 20140324V02 Tudnátok segíteni melyik fw jó rá?