- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
totjunke
újonc
Sziasztok!
Kb. egy hete fordult velem először, hogy sípolni kezdett a gép. Rendesen, bootolás és rendszer felállás után, pl. fél órával vagy több órával utána két darab, rövid sípolást hallat a gép. Pl. böngészek, és egyszer csak sípol valami, vagy játszom (ez ritkábban fordul elő) és sípol. Nem folyamatosan, van egy-két másodperc eltérés a síppár után, de akkor is idegesítő.
Megnéztem a neten mint hozzánemértő, elvileg azt hallottam, hogy ez RAM párosítási hiba. Azt tanácsolták, hogy ki kell őket venni, kitisztítani a foglalatokat majd visszahelyezni. Ezt megcsináltam egyszer, de első alkalomnál bootolás után azt írta, hogy nem optimalizált slotba helyeztem a memóriákat így visszatettem őket. Miután így megint ujraindítottam a gépet, azután a monitornak volt valami baja, mert a videókártyából nem észlelt jelet..
Ezt sikerült orvosolnom, kivettem és visszapattintottam a videókártyát és gondoltam, hogy ezzel meg is lenne oldva a dolog. Sajnos nem, mert megint előjött a sípolás.Tudtok valami tippet adni, hotgy mi lehet?
A specifikációim:
RAM: Kingston Hyper X DDR4 16 GB (2666, 2x8 GB)
Videókártya: Nvidia STRIX GTX 1060 6 GB
Processzor: Intel i5 8400
Alaplap: MSI MPG Z390 Gaming Plus
Tápegység: EVGA 650 GQElőre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest