Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeNOx
tag
válasz
üzenetére
Nos leszedtem ma a hengert, a dugattyú és a hengerpersely szép, szinte teljesen karcmentes. A gyűrűk is teljesen épek és a helyükön voltak. De most olyan gondom van, hogy amint visszaszereltem a hengert és berúgtam, csúnya csilingelő hangja lett. Azonnal le is állítottam a motort és leszereltem a hengert újból, hogy átnézzem nem-e én raktam össze szarul esetleg a gyűrűket, de a stiftnél volt ahogy annak lennie kell. Ez ilyenkor természetes
Nem mertem azóta beindítani gondoltam inkább kérdezek előtte. Van valami extra dolog amire figyelni kell az összerakásnál? A gyűrűk a stiften vannak, a dugattyút és a hengerpersely falát beolajoztam előtte kicsit, a dugattyú és a motorblokk közé behelyezéskor tettem egy laposvasat ami pont befért, hogy tutira merőleges legyen a hengerre mikor ráteszem (persze ezt kihúztam miután ráhúztam a hengert a dugattyúra
). Nem értem mi lehet a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem mertem azóta beindítani gondoltam inkább kérdezek előtte. Van valami extra dolog amire figyelni kell az összerakásnál? A gyűrűk a stiften vannak, a dugattyút és a hengerpersely falát beolajoztam előtte kicsit, a dugattyú és a motorblokk közé behelyezéskor tettem egy laposvasat ami pont befért, hogy tutira merőleges legyen a hengerre mikor ráteszem (persze ezt kihúztam miután ráhúztam a hengert a dugattyúra
). Nem értem mi lehet a baj.