Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen egeret válasszak?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen videókártyát?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
perge666
üzenetére
13 éves korom óta van Simóm (ez így már nálam is tíz évet jelent), amint lehetett leraktam a jogsit és mivel elég rozsdás volt a tank többszöri mosás után is, így hamar meg kellett tanulnom a karbi szétszedését, tisztitását. Na meg alapból műszaki beállítottságú vagyok, gépészetet tanultam középiskolában, mechatronikai technikusi képesítésem van és járműmérnökire járok, így adja magát a dolog, hogy érdekelt a működése a motornak már fiatalon is. Úgyhogy saját bőrömön/motoromon tanultam, bár tény, hogy ilyesztő volt mikor csapágyazásnál a váltókerekek is egy nagy cserépben voltak, darabokban - vakartam is a feje, hogy hogyan fogom én ezt majd újra összerakni

N1-et én kivágtam a fenébe, az előző is N3 volt és az egyessel én is sokat szptm
A szívócsonknál próbáltam a leplombált csavarral utána állítani? Ha jól rémlik az N1-en is van olyan, de ezt nem mondom biztosra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A szívócsonknál próbáltam a leplombált csavarral utána állítani? Ha jól rémlik az N1-en is van olyan, de ezt nem mondom biztosra.