Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szoszo94
    őstag

Van itt minden.....

Ilyen nagy szaki vagy?
    Nekem tizenpár éve van simsonom, néhány már megfordult nálam, de csak nagyon alap dolgokat szerelgetek rajtuk.

Jelenleg egy S53 keverékem van, de a karbival szívok, az istenért nem tudom összehangolni hogy jó legyen.
    Vagy nincs alapjárat, vagy túl magas, súbert is állítgattam már mindenfelé, fentről a második a legjobb de ez se tuti.
    16N1 van rajta, de gondolkozok egy új német minőségű 16N3-on.

13 éves korom óta van Simóm (ez így már nálam is tíz évet jelent), amint lehetett leraktam a jogsit és mivel elég rozsdás volt a tank többszöri mosás után is, így hamar meg kellett tanulnom a karbi szétszedését, tisztitását. Na meg alapból műszaki beállítottságú vagyok, gépészetet tanultam középiskolában, mechatronikai technikusi képesítésem van és járműmérnökire járok, így adja magát a dolog, hogy érdekelt a működése a motornak már fiatalon is. Úgyhogy saját bőrömön/motoromon tanultam, bár tény, hogy ilyesztő volt mikor csapágyazásnál a váltókerekek is egy nagy cserépben voltak, darabokban - vakartam is a feje, hogy hogyan fogom én ezt majd újra összerakni :DDD

N1-et én kivágtam a fenébe, az előző is N3 volt és az egyessel én is sokat szptm :( A szívócsonknál próbáltam a leplombált csavarral utána állítani? Ha jól rémlik az N1-en is van olyan, de ezt nem mondom biztosra.

Új hozzászólás Aktív témák