Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ehh, miket nem talál az ember..
Én ugyan még csak fertőzés alatt álló leendő Simós vagyok, de szerencsére jó barátom és egyben exkollégám eléggé nagy rajongója a márkának, valamint jó ismerője, és hobbicélú szerelője is, úgyhogy erős fertőzőre leltem benne. Mondanom sem kell, hogy a legénybúcsúját egy többrésztvevős Simsonozással kezdtük, aztán pár napja lett kész egy szintén exkolléga felgyáriasításával is.

Talán nem haragszik meg, ha beposztolom a korábbi munkáit is [mod:inkább képként szúrom be], meg a legutolsó projektjét, mert ennél érdemes végignézni a képeket, ugyanis végigdokumentálta, és szerintem nem semmi!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Welock Smartlock u81
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest