Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Erősítő, hangfalak
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- RAM topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Up!
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
szivesen, sé én is köszönöm még egyszer örök hála

[Szerkesztve] -
Darth_Revan
veterán
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Aha,ma megkaptam,köszi
Sajnos későn értem haza,ezért a postára már nem tudtam elmenni,de holnap délelőtt én is feladom
Na,megyek is telepíteni KOTORT
bye és köszi még1x!
OFF Vége
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
tudom hogy ez nem ide tartozik,de a SIMs2-őt mikor fogod leküldeni,én már keden elküldtem a KOTOR2-őt?ugye nem felejted el?
-
Darth_Revan
veterán
up
-
Darth_Revan
veterán
Up!
-
Darth_Revan
veterán
Reggeli up
Jah és az elfelejtettem mondani,hogy a hozzájuk tartozó serialokat az EA oldalán én nem regesztem be! -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Elcserélném az eredeti,boltban vásárolt és jó állapotban levő SIMS1-et+Livin'it Up+House Party kiegészítőt jó állapotban levő DOOM3-ra+Ressurection of Evil kiegjére! A SIMS1 és Livin'it Up papírdobozosok magyar leírással (külön-külön van a dobozuk,vagyis nem a Deluxe),a House Party DVD tokos magyar leírással. A SIMS1-et és a Livin'it Up-ot a CD G*laxis-ban,míg a House Party-t a Tesóban vettem. Pár kép róluk:
Sims1:Bővebben: link és Bővebben: link
Sims Livin'it Up:Bővebben: link és Bővebben: link
Sims House Party Bővebben: link
Várom a jelentkezőket!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos későn értem haza,ezért a postára már nem tudtam elmenni,de holnap délelőtt én is feladom
Jah és az elfelejtettem mondani,hogy a hozzájuk tartozó serialokat az EA oldalán én nem regesztem be!