Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zs
aktív tag
Jah,értem..
Leesett...
Ami a házat illeti,kicsit brutál,mivel én max 3 emeletes házat csináltam eddig,akkor is lifttel,de az egészben annyi volt a fura,hogy nem ment tönkre a lift...
Igazából valamiért nagyon szeretem beírni a pénz kódokat,de nem értem,hogy lehet a munkahelyen keresni 1000$-t...valaki elmondaná?én eddig csak 727$-ig jutattam el,de nem sokkal lettem gazdagabb,mert 2-3 naponta jött a 300$-os számla,szval...
Meg azt bírom,hogy veszel egy 11000$-os os házat,de az nincs berendezve,neked kell berendezned,ami legalább(ha nagyon spórolsz,azaz mindenből a legrosszabbat veszed)
7000$ semmi extrákkal..ami kicsit gáz...szóval ott van,maradt 3000$,amit én rögtön elköltök ruhákra,telefonra,videójátékokra,magazinokra stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Entware topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest