Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Amugy ha valakit érdekell, bejelentették a Sims 3-at. Nekem valahogy az jutott eszembe, hogy "Na így kell elszúrni egy jó játékot..."
Arra gyúrtak leginkább rá, amire felesleges...az arcukra. Valahogy én a sims-el nem azért játszok, hogy emberekkel játszak, hanem azért, hogy simekkel. 
Amire én rágyúrtam volna, az:
-a testalkat: nincs különbség sportoló és keveset evő közt, de még enyhén telt és hihetetlenül sokat evő közt sem.
- a kapcsolatok: nincsen különbség családtagok és "kívülállók" közt és nincs különbség hosszútávú szerelmi és alkalmi kapcsolatok közt sem.
- a tárgyak: végülis, ha már új rész, akkor javíthatnának a tárgyak részletességén...
És akkor még soholhatnám naphosszat. A lényeg az, hogy megtarthatták volna a sim külsőt (csak javítva) és inkább olyanokra kellett volna rágyúrni, amik komolyan kihatással vannak a játékélményre...
Ha tényleg olyan lesz, mint a képeken, akkor maradok a Sims2-nél. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- Peugeot, Citroën topik
- Viccrovat
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Arra gyúrtak leginkább rá, amire felesleges...az arcukra. Valahogy én a sims-el nem azért játszok, hogy emberekkel játszak, hanem azért, hogy simekkel.